what does this warning mean? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2013, 05:44 PM   #1
90R
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 278
Total Cats: 0
Default what does this warning mean?

Warning: MSQ Units Mismatch for afrBins2! AFR found in current configuration, Volts found in MSQ, values were not converted to new units
90R is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 06:14 PM   #2
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,847
Total Cats: 1,788
Default

you have an AEM WB and MS1.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 06:19 PM   #3
90R
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 278
Total Cats: 0
Default

MS1 and an LC1
I'm also getting the same warning for bin1
90R is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 10:17 PM   #4
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 163
Total Cats: -7
Default

are you loading a tune and getting this error?
foxyroadster is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 07:51 AM   #5
90R
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 278
Total Cats: 0
Default

If I load a different tune or make a change off-line, then load the TS settings. It will pop the warning.
90R is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 10:21 AM   #6
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 163
Total Cats: -7
Default

Quote:
Originally Posted by 90R View Post
If I load a different tune or make a change off-line, then load the TS settings. It will pop the warning.
if you are using tuner studio sounds like your current settings are different then the tune's original setting. See what the o2 sensor setting is set to and adjust accordingly. that or build a new table using volts.
foxyroadster is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 10:22 AM   #7
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,847
Total Cats: 1,788
Default

basically you loaded a tune that the was set for a different o2 sensor than your current configuration.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 10:27 AM   #8
90R
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 278
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Braineack View Post
basically you loaded a tune that the was set for a different o2 sensor than your current configuration.
makes sense.
the backup tune I use isn't set for WB.
I'll go fix that
THX!
90R is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
How upset would you be, and are miata wheel studs press in? nester Insert BS here 12 06-05-2007 09:04 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:43 AM.