WTS/WTT brain built MSII w/harness, LC - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Miata parts for sale/trade Buy, trade or sell your Miata parts here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-18-2011, 10:22 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Evansville, Indiana
Posts: 314
Total Cats: 0
Default WTS/WTT brain built MSII w/harness, LC

I bought this quite a while ago, and have had problems getting my car running on this ECU. I've sent it back to Braineack, and he has assured me it's in working order. However my car will only run on two cylinders on the megasquirt. Ideally I'd like to trade it for an MSPNP, but I would sell for 500 shipped.
DrewLGT is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 09:51 AM   #2
Senior Member
iTrader: (20)
 
yellowihss's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Austin, TX
Posts: 738
Total Cats: 7
Default

What year
yellowihss is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 10:49 AM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Evansville, Indiana
Posts: 314
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by yellowihss View Post
What year
sorry. my car is a 93
DrewLGT is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 06:26 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Winchester, VA
Posts: 302
Total Cats: 3
Default

Quote:
Originally Posted by DrewLGT View Post
I bought this quite a while ago, and have had problems getting my car running on this ECU. I've sent it back to Braineack, and he has assured me it's in working order. However my car will only run on two cylinders on the megasquirt. Ideally I'd like to trade it for an MSPNP, but I would sell for 500 shipped.
If the ECU checked out, what makes you think another one will fix the problem? Not shitting on your thread, but suggesting you maybe look elsewhere for a fix, like the wiring or something.
stinkycheezmonky is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 09:46 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Evansville, Indiana
Posts: 314
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by stinkycheezmonky View Post
If the ECU checked out, what makes you think another one will fix the problem? Not shitting on your thread, but suggesting you maybe look elsewhere for a fix, like the wiring or something.
its just a shot in the dark.

car runs fine on the stock ecu. im dumb and out of ideas
DrewLGT is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 10:00 PM   #6
Senior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2010
Location: Farmington Hills, MI
Posts: 510
Total Cats: 15
Default

Is it a California car? The 93 California cars have a different fuel injection system than the other 1.6L cars and will only run on 2 cylinders if wired like a typical 90-93. Might be worth checking out before ditching it.

Here is a good thread about it: https://www.miataturbo.net/showthrea...ght=california

Edit: This probably isn't the problem but it's just the first thing that comes to mind when I hear that a 93 is having problems with an ecu swap.
njn63 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2011, 11:28 PM   #7
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Evansville, Indiana
Posts: 314
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by njn63 View Post
Is it a California car? The 93 California cars have a different fuel injection system than the other 1.6L cars and will only run on 2 cylinders if wired like a typical 90-93. Might be worth checking out before ditching it.

Here is a good thread about it: https://www.miataturbo.net/showthrea...ght=california

Edit: This probably isn't the problem but it's just the first thing that comes to mind when I hear that a 93 is having problems with an ecu swap.
i have fuel. no spark
DrewLGT is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:19 PM.