MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.
Sponsored by:
Sponsored by:

Tachometer not working?

 
Old 08-07-2016, 10:34 AM
  #1  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 5
Total Cats: 0
Default Tachometer not working?

Hi,
Got a Mk1 1997 with Megasquirt 2, tachometer is wired up right, but doesn't seem to work, doesn't even work if the wire is contacting straight to the Tach slot. It shows in the tuner studio but the actual gauge doesn't move.
Any ideas?
Delta3D is offline  
Old 08-07-2016, 11:13 AM
  #2  
Boost Czar
iTrader: (62)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 76,372
Total Cats: 2,294
Default

1.6L 97?
Braineack is offline  
Old 08-07-2016, 12:14 PM
  #3  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 5
Total Cats: 0
Default

Yup
Delta3D is offline  
Old 08-07-2016, 01:56 PM
  #4  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 5
Total Cats: 0
Default

Doesn't matter anymore.
All sorted Wire was shorting out somewhere so we replaced the wire from Tacho to Ms2 and it works
Delta3D is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mr_hyde
General Miata Chat
26
08-30-2016 02:32 AM
astral
WTB
1
08-07-2016 05:51 AM
Chiburbian
Fabulous Fabrication
5
08-01-2016 05:15 PM
Delta3D
MSPNP
3
07-25-2016 04:04 PM
DanBrown
Engine Performance
8
07-11-2016 04:04 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Tachometer not working?


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.