Cruise questions, retrofitted and not working - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2010, 11:26 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
Join Date: May 2009
Location: Novi, MI
Posts: 308
Total Cats: 1
Default Cruise questions, retrofitted and not working

I just put cruise parts on my 94 which had all the wiring in place. I installed the clock spring, switch, control box, accel pedal, brake switch, servo, and hooked up the vacuum hose. Is there something I missed?

The switch doesn't appear to do anything when hitting it, no light comes on in the cluster or on the switch itself. Could it just be a bad switch? Are there any fuses I should check for cruise? I didn't know what circuit it was on and there wasn't a cruise labeled switch on either fuse box that I saw. And I assume it would be there since I have a fuse in the power window slot when I have manual windows.
Larimer is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raleigh: Fiberglass headlight scope, 1.6L ECU, AFM, Hardtop latches, more bigmackloud Miata parts for sale/trade 9 11-07-2015 11:58 PM
1991 special edition with hard top full part out JC, NJ russian Miata parts for sale/trade 6 10-08-2015 03:01 PM
NA Seat Sliders and Seat Belt Receivers skipstr Miata parts for sale/trade 2 09-28-2015 10:53 PM
Got bad Crank Angle Sensor and Random Misfire codes, but runs fine. Greasyman General Miata Chat 2 09-28-2015 10:44 AM
BP-6D on CAS only aidandj MEGAsquirt 14 09-25-2015 05:26 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:27 PM.