Quick fix for a "noisy" component cable? - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

Insert BS here A place to discuss anything you want

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-03-2009, 03:21 PM   #21
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Jun 2005
Location: Charleston, SC
Posts: 2,976
Total Cats: 14

Originally Posted by fmowry View Post
Is it a white cable? I have a Wii component cable from monoprice lying around if you want it. OR:

For only $2.93 each when QTY 50+ purchased - 6FT Audio Video ED Component Cable for Wii - White (Net Jacket) | Cable for Wii

Yes, they are white cables. No, no need to send me your cable (thank you very much for the offer though). I'll just order another one from the link you gave me. I'm assuming you are saying this would be a good cable...
rmcelwee is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
WTB MP62 (Hotside) (NB2) Rick02R WTB 3 01-03-2016 07:18 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 10:32 PM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 05:33 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:48 PM.