Installed New Pump and Injectors won't run/idle - Page 2 - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 08-10-2009, 12:59 AM   #21
Senior Member
Join Date: Aug 2009
Location: MONROE CT
Posts: 1,099
Total Cats: 2

and another problem solved
miatamike203 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 02:58 AM   #22
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location: NHR, TX
Posts: 535
Total Cats: -1

Completely Solved,

Thanks all, and for the next guy "Make sure to take the sleeve off OEM pump and put it on the nozzle of the new pump."

The car runs like a champ, a little different, but good.
apariah is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
Changing from 460cc to flow force 610cc in diypnp 90 Turbo MEGAsquirt 19 10-19-2015 03:23 PM
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 12:15 PM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 09:17 AM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:58 PM.