MS and WB gauge different readings - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

LinkBack Thread Tools
Old 06-20-2009, 06:22 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
Join Date: Sep 2008
Location: Sandy, Utah
Posts: 175
Total Cats: 0
Default MS and WB gauge different readings

So, this morning I went for a drive and my Innovate gauge shows about 11:1 while MS is showing 12.5:1... I can't see why MS would be reading that much leaner than the gauge. The settings in MS are set to LC-1 0-5 10-20 AFR and the Exhaust settings under basic settings are set to wide band.

Where else should I look to reconcile the difference?
Cpt_Slow is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2009, 06:32 PM   #2
Boost Czar

iTrader: (60)
Braineack's Avatar
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 69,682
Total Cats: 1,362

is your lc-1 outputting 10-20:1 ? that's not the default.
Braineack is online now   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 52 08-28-2016 04:18 AM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 03:00 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 02:44 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:34 AM.