Adaptronic
Sponsored by:
Sponsored by:

Dead Map sensor?

 
Old 08-03-2009, 09:14 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (19)
 
Join Date: Oct 2007
Location: MoCo, MD
Posts: 703
Total Cats: 0
Default Dead Map sensor?

I picked up an ECU from Serper3. He was having MAP sensor problems, I'm having them as well.

In the Gauges view I get "-" as manifold pressure. The sensor is getting +5v, has a good ground, but will not vary the signal voltage. Hooking the signal wire for the Adaptronic to my AVC-R's map sensor I get a reading of 276kpa.

This is a dead map sensor, correct? I just want to make sure I'm not overlooking something obvious as I'm new to Adaptronic.


If the sensor's dead, will this one work?
GM 3 Bar MAP Sensor DIYAutoTune.com

Thanks


Sorry for the misspelled thread title. Removing 250ft of cemented in chain link fence doesn't do wonders for finger dexterity the next day.
pschmidt is offline  
Old 08-03-2009, 09:27 AM
  #2  
Elite Member
iTrader: (46)
 
Stein's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nebraska
Posts: 4,713
Total Cats: 139
Default

If it is dead, yes, that is the correct MAP sensor.
Stein is offline  
Old 08-03-2009, 12:39 PM
  #3  
VladiTuned
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 35,141
Total Cats: 3,144
Default

Looks like I'm not alone when I had MAP sensor issues.
18psi is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Full_Tilt_Boogie
Build Threads
67
03-16-2019 08:07 PM
StratoBlue1109
Miata parts for sale/trade
21
09-30-2018 01:09 PM
brandonbkd
MEGAsquirt
0
09-28-2015 11:52 PM
Greasyman
General Miata Chat
2
09-28-2015 10:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Dead Map sensor?


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.