found one of the major issue due to software version - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-19-2010, 09:37 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 387
Total Cats: 10
Default found one of the major issue due to software version

I've finally resolved one of many mysteries surrounding my Adaptronic. I have Wari v.113 and Wari v.2 in different directory. depending on which version I use. opening up the same file yield completely different numbers !!

adding to confusion. Wari v.2 says Wariv1.exe as its file name.

This is all same ecu file. Just opened under different version of Wari.

first 2 are my Transient throttle. using 2.0. I can change async to 150, but using Wari v.113, you can't change it, it stays at 100.

on v.113, transient ign. advance gain is set to 120 !!!! vs. -1 in Wari v.2

last 2 are my Predicted map. with Wari v.2, it reads 0 in all cells. but it reads appropriately in my Wari v.113

so I am a moron for using different versions of Wari. I have 3 PCs that I use and lose track. I have been wonder why setting changed (I knew I didn't set the ignition adanvce to 120 !!), lol. hopefully I can use the appropriate Wari from now on.
Attached Thumbnails
found one of the major issue due to software version-v2tt.jpg   found one of the major issue due to software version-v113tt.jpg   found one of the major issue due to software version-v2pm.jpg   found one of the major issue due to software version-v113pm.jpg  

Last edited by bellwilliam; 02-20-2010 at 01:47 AM.
bellwilliam is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 12:45 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 1,272
Total Cats: 32
Default

As soon as I downloaded version 2 I renamed it to WARI2 so this wouldn't happen. I think using WARI older than the firmware revision would equal random weirdness. Thanks for the heads up!
timk is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 01:49 AM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 387
Total Cats: 10
Default

that's just 1 tab, and I see 3 different things got changed drastically. I wonder how much more I have to fix for all other settings.
bellwilliam is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 59 12-15-2017 09:00 PM
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
Moroso Air Oil Separator Catch Can Aroundcorner Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 04:20 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:38 PM.