My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Build Threads Building a motor? Post the progress here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 09-06-2012, 09:53 PM   #21
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Indianapolis, IN
Posts: 79
Total Cats: 1
Default

Quote:
Originally Posted by 3rdCarMX5 View Post
What was the result of all the heat shielding? Any change?
I wouldn't know, I never ran the car without the heat shielding. The plan was to address the issues before they became issues.





Attached Thumbnails
My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net-9li9z.jpg   My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net-3rwm0.jpg   My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net-l9jhk.jpg  
Shahab is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2012, 05:41 PM   #22
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Indianapolis, IN
Posts: 79
Total Cats: 1
Default



Attached Thumbnails
My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net-uj6t4.jpg   My attempt at do it once, do it right thanks to mt.net-ttimd.jpg  
Shahab is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2012, 08:08 PM   #23
Elite Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Detroit
Posts: 1,524
Total Cats: 27
Default

When does that gt2854 start to spool? I have a churbo knockoff and with a 3" exhaust I start to spool at like 3.5k and can hit 15lbs by 4k on a 99 1.8L.

I have never used any other turbo so I can't compare, but I've been happy with it so far. I also have a 4.30 torsen so I'm almost always hovering around 3.5-4k anyway.
flounder is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2012, 06:59 PM   #24
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Indianapolis, IN
Posts: 79
Total Cats: 1
Default

Pretty much the same here. 10psi by 4k. I was worried it might spool too slow, but I'm happy with it.
Shahab is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 11:32 PM
Secint
This message has been deleted by shuiend. Reason: spam
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UEFI boot help needed mgeoffriau Gaming 38 03-02-2016 04:59 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MS3 Basic Connection Issues EErockMiata MEGAsquirt 6 09-24-2015 10:49 AM
mslabs MS2 - Idle control issue ndragun MEGAsquirt 0 09-20-2015 11:28 PM
using 2002 ECU on 1990 Miata btabor ECUs and Tuning 12 09-14-2015 04:45 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:44 AM.