Just installed link, worked until I turned the ignition... died - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


ECUs and Tuning Discuss Engine Management, Tuning, & Programming

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 10-24-2009, 01:20 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 227
Total Cats: -14
Default Just installed link, worked until I turned the ignition... died

I have my link all installed now, all the readings and everything were good, then I turned the key to start it and all the power went out, I still get a reading at the battery but no lights come on the dash or anything when I turn the key now. All the fuses look fine, I checked the ones under the hood and dash, any ideas? I really appreciate any help cuz we're basically sitting here now until we figure it out.
linuxbox is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2009, 01:24 PM   #2
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 227
Total Cats: -14
Default

nevermind, found it the problem!
linuxbox is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2009, 01:32 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 227
Total Cats: -14
Default

Ah it started up and ran fine again, then ran super rich to the point of stalling, then tried to start it and it would crank but not start, now its doing the same thing, battery has power but nothing else lights up or anything when I turn the ignition.
linuxbox is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2009, 12:00 PM   #4
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,131
Total Cats: 598
Default

When i was toying with my xede and flooded mine i was having same problem, it would crank but not start. The main reason was that the O2 sensor was drenched. After it dried out it would start right back up.
triple88a is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
elesjuan's mediocre 95 Miata adventure (google fiber edition) elesjuan Build Threads 8 02-16-2016 09:36 PM
MS PNP requires reading and following directions??? satisfied MEGAsquirt 141 10-06-2015 11:44 AM
In what world... curly MEGAsquirt 11 09-22-2015 12:54 PM
DIYPNP Won't Stay Running huesmann MEGAsquirt 19 09-16-2015 08:11 PM
Overheating Turbo'd 96M Bruce MacKay General Miata Chat 8 09-05-2015 08:05 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:43 AM.