Me221 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


ECUs and Tuning Discuss Engine Management, Tuning, & Programming

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2016, 02:56 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2
Total Cats: 0
Default Me221

I've had an me221 fitted , the mapper has said that I have a low crank speed 120-140 and the firmware has had to be upgraded three times at first I was told me would pay for the upgrades as development but not so , should not the low crank speed have been addressed instead , I'm so confused I have a large bill and the car still doesn't feel right , either the mapper or ME has done me over if I can find out which I will take them to court , is 120-140 low ? Mapping is such a dark art I can't figure it out
Richard Thomas is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 03:13 PM   #2
Elite Member
iTrader: (8)
 
bahurd's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Ohio
Posts: 2,126
Total Cats: 145
Default

Quote:
Originally Posted by Richard Thomas View Post
I've had an me221 fitted , the mapper has said that I have a low crank speed 120-140 and the firmware has had to be upgraded three times at first I was told me would pay for the upgrades as development but not so , should not the low crank speed have been addressed instead , I'm so confused I have a large bill and the car still doesn't feel right , either the mapper or ME has done me over if I can find out which I will take them to court , is 120-140 low ? Mapping is such a dark art I can't figure it out
You'd likely have more luck fighting it out on their forum; Motorsport Electronics ? Index page

Or maybe you've tried.
bahurd is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2016, 03:29 PM   #3
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,872
Total Cats: 1,790
Default

l2m
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2016, 02:33 PM   #4
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2
Total Cats: 0
Default

Seems like it was starter motor and battery issue all along , why the mapper couldn't see that I don't know , thanks to ME for helping sort it out its cost a fortune and I will be taking the mapper to court for my money back
Richard Thomas is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will the 6 Speed hold up to....considered discussion mx5-kiwi Suspension, Brakes, Drivetrain 34 02-01-2016 12:50 PM
ITT We discuss Megasquirt Firmware Releases EErockMiata MEGAsquirt 12 01-29-2016 03:25 PM
MAP sensor failure / sticking? richyvrlimited MEGAsquirt 3 01-25-2016 12:31 PM
6 speed gfeeley WTB 7 01-21-2016 01:41 PM
need help finding injector o-rings Hot_Wheels Engine Performance 5 01-19-2016 08:45 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:41 AM.