car wont start - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Engine Performance This section is for discussion on all engine building related questions.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 10-17-2009, 04:38 PM   #21
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: MD/DE/PA
Posts: 337
Total Cats: 0
Default

Air, fuel, spark. You're missing one, but you haven't given us any information to help you determine which one (or ones) you're missing. There are a number of good troubleshooting trees here and elsewhere, and heaven forbid you could pick up a service manual and find one in there. Bottom line, though, is that I doubt you ******* around with your car and your car not starting are unrelated, so I'd start backtracing your steps and unfucking whatever you fucked.

I love it when people swear that they did everything right and refuse to check it and swear that it's another problem. I suspect the underlying reason is that they did the *******, so they're not smart enough to realize it's fucked.
the_man is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 09:05 PM   #22
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 71
Total Cats: 0
Default

I love it when people swear that they did everything right and refuse to check it and swear that it's another problem. I suspect the underlying reason is that they did the *******, so they're not smart enough to realize it's fucked.[/QUOTE]


I never said this wasnt my fault. in fact it is my fault. I didn't do something right now im asking help to fix it because i obviously cant by myself.

Although i am glad you care so much about my problems that you go so far as to call me dumb instead of trying to help it really makes me feel special.
scottieboy5612 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 03:36 AM   #23
Newb
 
Join Date: Jan 2009
Location: Pensacola Fl.
Posts: 17
Total Cats: 0
Default

Would suggest you obtain pictures of cams/ gears properly installed . In a nutshell ; intake cam gear E @ 12 oclock , front cam lobes pointing 9 oclock...Exhaust cam gear I @ 12 oclock , front cam lobes pointing 3 oclock.......
OSITMUD is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 01:03 PM   #24
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2008
Location: Palm Harbor FL
Posts: 332
Total Cats: 4
Default

If i remember correctly when i did mine both cam gears are identical right? And they have a slot for exhaust cam and a slot for intake, you probably lined up the wrong lines. If you took the cam gears off for some reason you should check to make sure you put them back on right, exhaust in the E slot and intake in the I slot.
<more experienced members correct me if im wrong>
1slowna is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
elesjuan's mediocre 95 Miata adventure (google fiber edition) elesjuan Build Threads 8 02-16-2016 09:36 PM
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 01:49 PM
ms2e No Rpm Signal Dobzeh ECUs and Tuning 5 09-17-2015 03:56 PM
Twitchy car (tail happy problem) bigben Race Prep 16 09-11-2015 04:41 PM
Grinding into 5th and coasting shanesauce General Miata Chat 1 09-06-2015 09:47 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:36 AM.