ms2e No Rpm Signal - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


ECUs and Tuning Discuss Engine Management, Tuning, & Programming

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 09-15-2015, 07:55 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 43
Total Cats: -32
Default ms2e No Rpm Signal

The car ran fine on older firmware, I updated the firmware to the correct version and loaded up my tune and project settings and now the car wont start.
I am not geting a RPM Signal in tunerstudio this is a rev built Ms2e.
I am putting the tune i use bellow and a log of me cranking it, This is my daily driver and i need it running asap.
New Fim Tune.msq

112015-09-04_10.33.05.msl
Dobzeh is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2015, 10:20 PM   #2
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 43
Total Cats: -32
Default

I plugged in the stock ecu and the car started right up so all my important sensors seem to be working, any ideas on what could be going on
Dobzeh is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2015, 07:15 AM   #3
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 43
Total Cats: -32
Default

I loaded up diy auto tune base map and I am still getting no rpm signal in tuner studio, does anyone have a basemap for a 99-00?
Dobzeh is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2015, 11:13 PM   #4
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 43
Total Cats: -32
Default

Anyone?
Dobzeh is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2015, 10:34 AM   #5
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

Can you post a composite log of an attempted start?

Is Rev helping out? These have a lot of his own custom work and he's really the only one with complete details.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2015, 03:56 PM   #6
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 43
Total Cats: -32
Default

Quote:
Originally Posted by Matt Cramer View Post
Can you post a composite log of an attempted start?

Is Rev helping out? These have a lot of his own custom work and he's really the only one with complete details.
I will post that when I get home from work,I don't have his email I haven't personally asked him for help yet but if I don't figure this out of will.
Dobzeh is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
CAS weirdness Asx MEGAsquirt 5 12-15-2015 12:14 PM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 03:44 PM
Are my coils failing? viriiguy General Miata Chat 5 09-28-2015 08:39 PM
Ms2e Not syncing Help? ConnorSzcz ECUs and Tuning 0 09-04-2015 03:46 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:17 AM.