TPS Voltage Issues, Any suggestions? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Engine Performance This section is for discussion on all engine building related questions.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-05-2009, 03:20 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (18)
 
Join Date: Aug 2006
Location: Temple City, Ca
Posts: 305
Total Cats: 0
Default TPS Voltage Issues, Any suggestions?

I'm due for another tune again because i popped my last motor and was hoping to fix my TPS voltage issue before bringing it back.

I'm currently running an automatic throttle body along with the automatic TPS. The voltage reading that i'm getting from my AEM EMS is only between 0.1 to 2.2 volts. Isn't it suppose to output from 0-5V or somewhere close to there. Any suggestions why this would be?

Thanks
Hi Im Simon is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 01:15 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM
1996 Turbo Build Goldwar DIY Turbo Discussion 2 09-29-2015 10:20 AM
Another Alternator thread ihiryu General Miata Chat 9 09-28-2015 11:22 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:14 PM.