What Fuse? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-21-2009, 05:25 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default What Fuse?

Well I'm sure this is a fuse problem! But I cannot find it? Problems are no gauges work fuel, oil press, coolant, headlights turn on but don't pop up, Which one is it? I swear I've checked em all the gauges still light up to
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 02:27 PM   #2
:(
iTrader: (7)
 
Join Date: Jul 2006
Location: nowhere
Posts: 8,281
Total Cats: 2
Default

the pop up motors have a manual overide if you turn the **** on top of emm you can work em into the up position. If this doesnt loosen them up and u have no obstructions then i would short the motors with a 12v positive feed to see if u can get any motion from them that way. If this doesnt work naturally ur motor is dead and needs to be replace if it does then u have a a wire etc to track down gl man also try the lil button in the center of your console around the emergancy blinker button
magnamx-5 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 06:27 PM   #3
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default

Well see the car has been apart for the last month or so and before it was apart they worked fine? and yea now I cant find why they dont work now I didnt mess with any electrical things?
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 06:28 PM   #4
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default

what about the gauges not working?
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 09:55 PM   #5
Elite Member
iTrader: (24)
 
kotomile's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Monterey, CA
Posts: 7,578
Total Cats: 40
Default

Did you have the center stack apart? If so, did you reconnect the switch between the vents?
kotomile is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2009, 12:17 AM   #6
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
turbobluemiata's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Springfield, IL
Posts: 1,019
Total Cats: 0
Default

I think that may be it dammit, good call though Ill have to check
turbobluemiata is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2009, 12:35 AM   #7
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,109
Total Cats: 518
Default

check if your hazards work, its an easy test
curly is online now   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brakes ???? tomiboy Race Prep 124 11-02-2015 04:55 PM
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 01:49 PM
Megasquirt died mid operation psyber_0ptix MEGAsquirt 4 09-22-2015 10:35 AM
1995 OBD1 Un-cut Full Harness Joker Miata parts for sale/trade 0 09-17-2015 07:46 PM
Disconnect Coils when Updating FW DNMakinson MEGAsquirt 8 09-12-2015 09:26 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:42 PM.