Adaptronic Standalones Group Buy ROUND 2! - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-04-2009, 11:04 PM   #21
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Central, NJ
Posts: 201
Total Cats: 0
Default

Hey Travis,
I got your invoice today. Can I just add $319 to it for the 600cc injectors?
PhantomRoadster is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2009, 11:13 PM   #22
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,199
Total Cats: 2,584
Default

MOAR ADAPTRONIC MINIONS TO THE ARMY........buwahahahhahahah
18psi is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2009, 12:31 AM   #23
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Jun 2008
Location: Houston, TX
Posts: 1,583
Total Cats: 8
Default

Thats fine on adding the extra for the injectors.

Quote:
MOAR ADAPTRONIC MINIONS TO THE ARMY........buwahahahhahahah
lol, hows that motor?? Boosting yet?
TravisR is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2009, 12:36 AM   #24
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,199
Total Cats: 2,584
Default

18psi is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 02:03 AM   #25
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

whooo just got my **** from the mail

Now how the hell do i get that bitch running will be a hell of its own especially since the weather is bad.. 10F today.
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 02:53 AM   #26
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Central, NJ
Posts: 201
Total Cats: 0
Default

Me too and I was thinking the same thing.
PhantomRoadster is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 12:38 PM   #27
Senior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 1,479
Total Cats: 6
Default

fak, my stuff just left from the Chicago depot, the wait is killing me!
dgmorr is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 04:11 PM   #28
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

imagine this dgmorr, i cannot install my **** until we get decent weather... :(
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 11:56 PM   #29
Elite Member
iTrader: (14)
 
Join Date: Mar 2006
Location: Edmonton, AB
Posts: 4,921
Total Cats: 0
Default

I'm still waiting on mine! Just removed the FM Link today!
jayc72 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2009, 03:19 PM   #30
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

Guys when you're installing that puppy please take pics

from the looks of it i wont be boosting this winter and will have to wait till we get a mellow weekend to get it all sorted out so i will be reading and trying to get to know what i gotta do all winter.
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 12:44 AM   #31
Senior Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 1,479
Total Cats: 6
Default

Quote:
Originally Posted by triple88a View Post
imagine this dgmorr, i cannot install my **** until we get decent weather... :(
I'm installing it in the cold winter, it's not that bad!
dgmorr is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 01:06 AM   #32
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

i donno man i'm kinda scared since i'm scared if i get left out in the winter with out a car. In the summer i can deal with it but for the winter.. not so good.
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 12:48 PM   #33
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Mundelein, IL
Posts: 59
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by triple88a View Post
Guys when you're installing that puppy please take pics

from the looks of it i wont be boosting this winter and will have to wait till we get a mellow weekend to get it all sorted out so i will be reading and trying to get to know what i gotta do all winter.
Not many pictures to take... The install doc pretty much covers it. Hardest part was wrestling that darn harness board up there.

I had it installed last week Sunday and have been driving it to work every day since... I got it around the same time you did and just couldn't wait to get it on there...

Let me know if you need any post-install pics, I can always snap a few...
micagreenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 03:25 PM   #34
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

how did you do the iac sensor? where did u put it in? Pic?

also what do u have? LC1? did u use the terminator plug or what did u do there?

The 9 pin connects to the one plug, the other one they supply a terminator plug for which i dont quite know why.
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 08:53 PM   #35
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Mundelein, IL
Posts: 59
Total Cats: 0
Default

I had an old plastic monster intake that I drilled a hole in for the IAC... I can't stand the noise of the monster, but didn't want to molest the stock intake in case I wanted/needed to remove everything.

LC-1 - Terminator pin into the "in" connector, serial plugged in from the "out" connector to the ECU.

If you're going to use the serial connector (you are) you have to use the terminator...
micagreenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 11:22 PM   #36
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

my wb gauge is connected to the i believe yellow free wire and that should still work with the terminator and 9 pin connected or do i need to wire it in another way?
triple88a is online now   Reply With Quote
Old 12-25-2009, 12:50 PM   #37
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Mundelein, IL
Posts: 59
Total Cats: 0
Default

Quote:
Originally Posted by triple88a View Post
how did you do the iac sensor? where did u put it in? Pic?

also what do u have? LC1? did u use the terminator plug or what did u do there?

The 9 pin connects to the one plug, the other one they supply a terminator plug for which i dont quite know why.
Here's where it's installed...

Not sure what you mean by your above question, but you should probably open a new thread in the adptronic area.. You'll get more responses there.
go here

It's a crappy cell phone pic, but you should get the point...
Attached Thumbnails
Adaptronic Standalones Group Buy ROUND 2!-photo_122509_001.jpg  
micagreenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2009, 05:22 PM   #38
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,133
Total Cats: 598
Default

Thanks man and you already answered.

Quote:
Originally Posted by micagreenmachine View Post
LC-1 - Terminator pin into the "in" connector, serial plugged in from the "out" connector to the ECU.

If you're going to use the serial connector (you are) you have to use the terminator...
triple88a is online now   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 09:17 PM
WTB Bellhousing Bolts patsmx5 WTB 1 10-01-2015 10:43 AM
Any pnp megasquirt for 2001 Big_gumby WTB 0 09-30-2015 04:34 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:17 PM.