Aw Fuckin' A - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Insert BS here A place to discuss anything you want

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-11-2007, 01:52 PM   #1
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default Aw ******' A

it wasnt just my sensor that crapped out, the LC-1 is not working properly....

no sensor plugged in and get "voltage too low error 9"

plugged matt's sensor in and get "heater circuit open error 2"

same thing on my sensor....

retraced the wiring, nothing has changed, just crapped out on me.

So, tomorrow is the dyno and now I gotta rely on the crap "sniffer" for a wbo2 plot....oh well, it's tuned close where i dont need one, but I was in the middle of fine tuning cruise when it died, I'll propably have crap for fuel mileage on the way....

that DIY WB guy is looking a lot better to me right now.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 01:54 PM   #2
Ben
Supporting Vendor
iTrader: (33)
 
Ben's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: atlanta-ish
Posts: 12,689
Total Cats: 99
Default

That really sucks man. Call Innovate and speak with Phillipe. Maybe he'll offer a RMA on it and bench test it.
Ben is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:11 PM   #3
y8s
2 Props,3 Dildos,& 1 Cat
iTrader: (8)
 
y8s's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Fake Virginia
Posts: 19,038
Total Cats: 407
Default

isn't someone bringing a brand new LC1 setup? plug and play baby
y8s is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:16 PM   #4
Elite Member
iTrader: (9)
 
TurboTim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Chesterfield, NJ
Posts: 6,484
Total Cats: 248
Default

Damn. If you had known earlier, I could have picked up my LC1 box at the store this morning when I picked up my helmets. Sorry :(
TurboTim is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:18 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Knoxville
Posts: 1,168
Total Cats: 0
Default

What does DIY autotune think about putting a resistor on the LC1 analog out like the innovate guys say to? How has it been dealt with on the PnP?
Al Hounos is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:21 PM   #6
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default

Quote:
Originally Posted by TurboTim View Post
Damn. If you had known earlier, I could have picked up my LC1 box at the store this morning when I picked up my helmets. Sorry :(

go back :(
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:28 PM   #7
Miotta FTW!
iTrader: (24)
 
Splitime's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 4,294
Total Cats: 26
Default

Call Innovate at least, they warrantied my LM1 awhile back and I was the second owner. Very easy people to deal with.
Splitime is online now   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:32 PM   #8
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default

Yeah, actually PMed Jerry from DIY since I bought it through them...ill play with it later and try again, but then I'll get in touch with Philippe at Innovative.

I might rip it out completely and try to temporarily rewire it, as I routed it all donkey. But it was wokring and then not, and another sensor throws the same errors, so i dont have my hopes set too high.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 02:55 PM   #9
Elite Member
iTrader: (7)
 
samnavy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: VIRGINIA BEACH, VA
Posts: 6,020
Total Cats: 175
Default

I'll be bringing my brand new, still in plastic LC-1 to NEDD... you're welcome to give it a shot!
samnavy is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 03:05 PM   #10
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default

I could at least try to wire it up and see if i get the same error, but i doubt I'll get around to it tomorrow during the course of the day...its only a few wires, but i really dont know if wanna bother crawling under the car and pulling ****..we'll see....

ill be fine on the dyno without one, just sucks that i wont be able to capture my logs with the wbo2 reading...and i really cant tune anything, so im stuck with my map as is....but i do need a fix sometime soon...if its not one thing it's always another.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 05:00 PM   #11
Junior Member
iTrader: (1)
 
that7guy's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Bethesda, MD
Posts: 428
Total Cats: 7
Default

Dude that sucks!
that7guy is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Calteg's garage cleanout (mostly OEM) calteg Miata parts for sale/trade 21 10-27-2014 09:25 PM
My buddy always talks shit & (cool story bro edition) Quality Control Bot Insert BS here 27 10-06-2011 10:41 AM
emo douche on omegle... Pen2_the_penguin Insert BS here 12 05-03-2010 08:22 PM
An interview with DMX johndoe Insert BS here 8 09-02-2008 01:48 PM
All new joiners are making me sick... miataz Insert BS here 22 01-04-2008 01:00 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:04 PM.