weird turn signal electrical problem BS - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Insert BS here A place to discuss anything you want

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-01-2010, 10:40 AM   #1
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default weird turn signal electrical problem BS

The turbo car left turn signal is acting weird. All bulbs are working, but they flash at 2x speed and flash dimly. I've replaced all bulbs and swapped relays and it still acts like a bitch. WTF is going on here?
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:07 AM   #2
Elite Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Little Rock, AR
Posts: 3,110
Total Cats: 127
Default

I always thought the speed changed when something was burnt out on the circuit. Are you sure they all work?

Last edited by jacob300zx; 06-01-2010 at 11:29 AM.
jacob300zx is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:18 AM   #3
Junior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: May 2009
Location: Niagara Falls, ON
Posts: 433
Total Cats: 0
Default

Short to ground somewhere?
stranges12712 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:23 AM   #4
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

How would all lights work if there was a short?
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:29 AM   #5
Elite Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Little Rock, AR
Posts: 3,110
Total Cats: 127
Default

Did you just edit my post? WTF
jacob300zx is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:30 AM   #6
:(
iTrader: (7)
 
Join Date: Jul 2006
Location: nowhere
Posts: 8,281
Total Cats: 2
Default

Quote:
Originally Posted by hustler View Post
How would all lights work if there was a short?
becouse it isnt enough of a short to ground the circiut completely its just bleeding the circiut off alil either way i suspect wire crimpage/damage somewhere in the line.
magnamx-5 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:34 AM   #7
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

Quote:
Originally Posted by jacob300zx View Post
Did you just edit my post? WTF
**** **** ****...sorry. I meant to quote it. lol.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:34 AM   #8
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

Quote:
Originally Posted by magnamx-5 View Post
becouse it isnt enough of a short to ground the circiut completely its just bleeding the circiut off alil either way i suspect wire crimpage/damage somewhere in the line.
Thanks, I guess I'll go chase wires next weekend. Anything to keep me from installing the oil cooler.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:37 AM   #9
Boost Pope
iTrader: (8)
 
Joe Perez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Delicious and Moist.
Posts: 26,327
Total Cats: 1,926
Default

Quote:
Originally Posted by hustler View Post
**** **** ****...sorry. I meant to quote it. lol.
Hustler's first official abuse of moderatorial power!
Joe Perez is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:45 AM   #10
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

Quote:
Originally Posted by Joe Perez View Post
Hustler's first official abuse of moderatorial power!
I'm like the cop that accidentally shoots himself. In the end, everyone suffers.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:49 AM   #11
Senior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Trenton, NJ
Posts: 1,125
Total Cats: 0
Default

Did you replace the bulb with one of those LED bulbs? Everyone one of my cars that I've replaced them with has done that. Needs a resistor in line or something like that.
ArtieParty is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:51 AM   #12
Elite Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Little Rock, AR
Posts: 3,110
Total Cats: 127
Default

lol, it was my post with your answer added to it. I thought I could see the future for a second but then realized you were a Mod...lol

edit: if you ever say sorry again, I'm reporting your post to admin for hacked account
jacob300zx is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 02:52 PM   #13
Tour de Franzia
Thread Starter
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

stock style lights from the autoparts store

Quote:
Originally Posted by jacob300zx View Post
edit: if you ever say sorry again, I'm reporting your post to admin for hacked account
I rape your dog.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 03:34 PM   #14
Elite Member
iTrader: (7)
 
jeff_man's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dallas, Tx
Posts: 3,056
Total Cats: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Joe Perez View Post
Hustler's first official abuse of moderatorial power!
hustler got's the mod??? what could go wrong




<3
jeff_man is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 04:50 PM   #15
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,109
Total Cats: 518
Default

I pinched a wire and it just blew the fuse, I doubt it's a short. I guess I'd start by checking under the runner board thingys. I also had a fast blinker that ended up being a bulb seperating from the metal part. If you've replaced all bulbs I guess that couldn't be it though. At least you've eliminated one side of the car. Do the four ways blink normal?

P.S. The quote button is to the RIGHT of the edit button. Lololollllooolll
curly is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2010, 04:34 AM   #16
Elite Member
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2007
Location: Incline Village, NV
Posts: 2,073
Total Cats: 5
Default

When the **** did you become a mod?
thesnowboarder is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 10:17 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:44 AM.