Well crap... - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Insert BS here A place to discuss anything you want

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 01-23-2009, 07:58 PM   #21
Tour de Franzia
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

reading your threads of rape makes me want to drive my car.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009, 03:52 PM   #22
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (15)
 
patsmx5's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston, TX
Posts: 8,797
Total Cats: 248
Default

Quote:
Originally Posted by ChuckyZ View Post
3 more posts...
Till you get banned for this?
patsmx5 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009, 03:58 PM   #23
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (15)
 
patsmx5's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston, TX
Posts: 8,797
Total Cats: 248
Default

Quote:
Originally Posted by ChuckyZ View Post
Yepo. Not my stupid rule on I can't pm someone untill I have 15 posts. And I did do it in the bs forum...
The rule is there for a reason. Your BS post will be deleted by a mod.
patsmx5 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009, 04:02 PM   #24
Junior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Houston
Posts: 194
Total Cats: 0
Default

I'm sure the people i'm trying to pm about the products they have for sale don't mind me posting in the bs forum so I can contact them.
ChuckyZ is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2009, 08:04 PM   #25
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (15)
 
patsmx5's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston, TX
Posts: 8,797
Total Cats: 248
Default

Still a little weird...

Today it sortof started running weird. Like it was hesitating when I changed load, but under load it was fine. Like cruising it's fine, but go from cruise to pass someone and it would hesitate, then catch itself. Granted my acceleration enrichments are practically off, but it didn't do it this bad before. Same as before though, only not right when fully warmed up.

So I come home, get the laptop hooked up, and fire it up. Turns out EGO correction was on, but it was only enabled above 160*F. (may explain why problem only happened after warmed up?) I disabled it, started a log, and drove it pretty hard for ~20 minutes. Runs fine, pulls strong, no miss, no smoke, solid AFR's, etc. So maybe EGO was doing funky things also for unknown reasons. (shouldn't have, but...) I'm still gonna get a new ignition module when I can. But I made at least 20 boosted pulls to 6K and brake boosted it a few times and it never missed a lick. Was a very fun drive.
patsmx5 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2009, 08:09 PM   #26
Murderator
iTrader: (76)
 
18psi's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36,201
Total Cats: 2,584
Default

Quote:
Originally Posted by ChuckyZ View Post
I'm sure the people i'm trying to pm about the products they have for sale don't mind me posting in the bs forum so I can contact them.
get the **** out!!!

stop ruining Pat's informative threads with your stupid bullshit
18psi is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2009, 03:36 PM   #27
Supporting Vendor
iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Diego
Posts: 2,865
Total Cats: 493
Default

Reinventing the wheel FTL... sorry.
ThePass is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2009, 03:50 PM   #28
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (15)
 
patsmx5's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston, TX
Posts: 8,797
Total Cats: 248
Default

Quote:
Originally Posted by ThePass View Post
Reinventing the wheel FTL... sorry.
Aka learning experience. I learned a lot doing all this crap. So I really don't regret it.

It's been running fine still. Never bought a new ignition module. I'm probably gonna get another used one off ebay to keep for a spare.
patsmx5 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old School S-AFC (5-Knob) on 1990 NA6 Meeners DIY Turbo Discussion 22 11-06-2013 08:28 AM
Pretty sure I'm driving on borrowed time, what should I do? driver70 Meet and Greet 19 09-25-2012 11:54 PM
ECU Options/Opinions mr_hyde ECUs and Tuning 2 01-22-2012 11:32 PM
loss of vaccum halfdemonpyro Engine Performance 9 05-06-2011 06:55 PM
Just finished a Fantasy Football portal UrbanSoot Insert BS here 0 10-01-2010 01:26 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:59 PM.