MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo
Sponsored by:
Sponsored by:

97 MSPNP2 no start after install

 
Old 08-03-2018, 05:55 PM
  #1  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2018
Location: Rhode Island
Posts: 6
Total Cats: 0
Default 97 MSPNP2 no start after install

Having trouble get this car to start and idle after installing mspnp 2. I have messed around with the tune and been able to start it for about 10 sec before it dies out.
97 With TD04
255 fuel pump
IAT
Intercooler
rx8 injectors
innovate mtxl wideband
Spark plugs gap at .25 or .30 cant remember
2.5 custom exhaust
This is basically a base tune with some minor adjustments. wasnt able to get the car start today. miata1 msl was from other day that the car kinda started
Need help figuring what in the world i am doing wrong here. I can start the car with the stock ecu.
Thanks guy, in advance!!
Attached Files
File Type: msq
mannymiatat.msq (117.1 KB, 3 views)
File Type: msl
miatamanny.msl (137.7 KB, 2 views)
File Type: msl
miata1.msl (169.7 KB, 2 views)
MannyMiata is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
redrockkkit
DIY Turbo Discussion
1
10-22-2011 12:03 AM
2cheap
DIY Turbo Discussion
2
07-17-2011 12:20 PM
boileralum
Engine Performance
5
05-18-2009 04:01 PM
Trent
MEGAsquirt
13
12-02-2007 11:32 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 97 MSPNP2 no start after install


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.