DIYPNP2/95Miata wont start.. .msl uploaded - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-15-2014, 09:56 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 37
Total Cats: -1
Default DIYPNP2/95Miata wont start.. .msl uploaded

alright dudes..hoping someone can look at the log i did while cranking the car..wont start but i hear the fuel pump prime pretty loudly (louder than normal) so i can only assume im getting fuel which leads me to think its a spark setting? idk..check it out..Thanks!
Attached Files
File Type: msl 2014-01-15_16.22.53.msl (68.7 KB, 123 views)
itsMikey is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2014, 03:15 AM   #2
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 37
Total Cats: -1
Default

also just realized the ignition settings i had werent on completely right..what else should i check in the settings as far as fuel goes?
itsMikey is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2014, 10:53 AM   #3
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,899
Total Cats: 1,792
Default

is your setup stock?
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2014, 04:37 AM   #4
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 37
Total Cats: -1
Default

yes it is..maf and all for now..
itsMikey is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2014, 11:23 PM   #5
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 37
Total Cats: -1
Default

no one? :(
itsMikey is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2014, 10:07 AM   #6
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Hollywood, FL
Posts: 525
Total Cats: 18
Default

How about a little more information. By looking at the log I see 110* air temp and 294* coolant temp. Is that correct? It says its commanding 4.9ms of fuel pw. Do you smell fuel? Have you confirmed spark? Does it attempt to start? What firmware are you using? Can you post a msq?

Oh yeah, map starts out at 144kpa and drops to 74 while cranking. Never really noticed that in any of the times I looked at my data so you are making boost with the engine off according to that log.
hector is online now   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LucaCarMods's Boosted Dutch Miata Build! LucaCarMods Build Threads 11 02-14-2016 07:13 AM
1.6L extrude honed intake manifold kww502 Miata parts for sale/trade 9 10-09-2015 06:21 PM
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 12:48 PM
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 01:49 PM
1997 Miata Misty_Miata pineda92 Meet and Greet 4 09-20-2015 10:22 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:21 AM.