MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo
Sponsored by:
Sponsored by:

Fixed mysterious super high idle.

 
Old 01-06-2019, 09:25 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2012
Location: Texas
Posts: 1,153
Total Cats: 51
Default Fixed mysterious super high idle.

I just wanted to let yall know that today I encountered a really weird issue where my idle was going up towards 2k warm. Initially I figured it was a vacuum leak and it was not. So I went into tuner studio and looked around for anything out of the ordinary and couldn't find anything wrong. Did a couple logs and nothing looked wrong. So as a last ditch effort I reflashed the firmware to the ecu and created a new project and flashed my old tune .BAM! FIXED! I was just curious if this has happened to anyone before? I'm wondering if because I'm in the beta version of Ms ultra and there was an update a few days ago that there might have been a small hickup when I burned last time . I've been tuning with MS for a few years now and this is the first time it has ever happened .Even back when I had ms1 I never experienced this issue .
ScottyP3821 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Blueiii
MEGAsquirt
7
04-25-2018 09:44 AM
DK1209
Build Threads
0
06-13-2017 06:17 AM
Scrappy Jack
Insert BS here
7
06-19-2013 07:20 PM
2ndGearRubber
General Miata Chat
3
06-30-2012 07:24 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Fixed mysterious super high idle.


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.