Launch Control FTMFW - Page 3 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-18-2008, 07:27 PM   #41
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,860
Total Cats: 1,788
Default

Quote:
Originally Posted by StankCheeze View Post
My bad. I mixed you up with whoever has that **** *** tape player on here. I only saw the corner of it and assumed it was that one


i replaced the busted *** tape player for a busted *** cd player.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 07:46 PM   #42
Elite Member
iTrader: (24)
 
kotomile's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Monterey, CA
Posts: 7,578
Total Cats: 40
Default

So, I connected 12 & 13, unplugged the two white connectors next to the trans, and turned launch control on in megatune. Nothing. The little box at the bottom of the megatune window still says launch off too. WTF?
kotomile is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 08:08 PM   #43
Newb
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 32
Total Cats: 0
Default

I wish my Link ECU had launch control. Iím jealous.
spestis is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 08:13 PM   #44
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,860
Total Cats: 1,788
Default

Quote:
Originally Posted by kotomile View Post
So, I connected 12 & 13, unplugged the two white connectors next to the trans, and turned launch control on in megatune. Nothing. The little box at the bottom of the megatune window still says launch off too. WTF?

needs more tps....i guess.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 08:19 PM   #45
Elite Member
iTrader: (24)
 
kotomile's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Monterey, CA
Posts: 7,578
Total Cats: 40
Default

booo @ that hypothesis...
kotomile is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:30 AM   #46
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

The safety switch is grounded when in neutral, not in gear. You can have both plugged in - and no TPS - and have the launch control still work.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 11:53 AM   #47
Elite Member
iTrader: (24)
 
kotomile's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Monterey, CA
Posts: 7,578
Total Cats: 40
Default

hrmm.. I wonder what's up with mine then.. I suppose I'll go try a few configurations.
kotomile is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 05:38 PM   #48
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Cedar City, UT
Posts: 228
Total Cats: 4
Default

what settings do you have for launch control?

im thinking maybe the rpm or tps settings may be off so its not activating right
Dlaitini is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 07:27 PM   #49
Boost Czar
Thread Starter
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,860
Total Cats: 1,788
Default

i could never get mine to work without TPS, which is why I went and got it done. but again is this not with the MSPNP. It's quite possible that the TP input needs some sort of voltage, just so it know it has a signal, and you can easily then use the tps calibrate button to make your throttle 100% all the time....i dunno, fishing. talk to mr cramer, he's smarter than i.
Braineack is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another Cast Manifold Corky Bell Prefabbed Turbo Kits 18 11-22-2016 10:01 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
1991 special edition with hard top full part out JC, NJ russian Miata parts for sale/trade 6 10-08-2015 04:01 PM
New personal best 1/8th mile tehzack Dynos and timesheets 10 09-21-2015 07:30 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:44 AM.