MS2 gauges are stuck!? - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-30-2011, 01:27 AM   #21
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

No. I'm just trying to get it to idle, if I could get it to idle I would.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 03:27 AM   #22
I'm Miserable!
 
Join Date: Jun 2009
Location: albany, ga
Posts: 1,869
Total Cats: 3
Default

log even when you are trying to get it to idle.
Techsalvager is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 04:30 AM   #23
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 198
Default

Do you have the 1000cc injectors installed?
Do you have a vTPS installed?
Did you remove the STSIGN fuse?
Did you NOT rewire the injectors for sequential?

If yes to all of the above, I'll resend you the basemap that you should use.
Reverant is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 10:40 AM   #24
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

yes to all but injectors.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 10:47 AM   #25
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

How do I transfer a log onto the website?
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:23 AM   #26
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 198
Default

Quote:
Originally Posted by 85z28 View Post
yes to all but injectors.
Which of the two? Ie 190cc/1000cc or batch/sequential?
Reverant is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:30 AM   #27
I'm Miserable!
 
Join Date: Jun 2009
Location: albany, ga
Posts: 1,869
Total Cats: 3
Default

Quote:
Originally Posted by 85z28 View Post
How do I transfer a log onto the website?
under submit reply there is manage attachments.
from there
Techsalvager is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:31 AM   #28
Tour de Franzia
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

Quote:
Originally Posted by 85z28 View Post
How do I transfer a log onto the website?
Subscribe to the forum and use our uploader.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:35 AM   #29
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

230 cc injectors, batch injection.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:40 AM   #30
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

BTWs, I thank y'all so much. It means a lot that you'll help a douchebag like me.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 11:53 AM   #31
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 198
Default

Check your email, I just sent you a new basemap.
Reverant is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 12:22 PM   #32
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

Just tried it. Still no luck. Do I have to be a member to upload maps?
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 12:36 PM   #33
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

Well, stupid me..... got it to finally sit and idle after it warmed up a bit..... bad throttle body gasket..... gonna swap it out and see if that helps.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 12:57 PM   #34
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

Idles shittily, but stays running once warmed up. Bit of hesitation before revving.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 01:04 PM   #35
Supporting Vendor
iTrader: (10)
 
Reverant's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Athens, Greece
Posts: 5,440
Total Cats: 198
Default

Got a wideband in there? Have you connected a vacuum hose to the MAP sensor?
Reverant is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 06:04 PM   #36
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

No wideband as of yet. I do have the vaccuum hose on though.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 06:30 PM   #37
I'm Miserable!
 
Join Date: Jun 2009
Location: albany, ga
Posts: 1,869
Total Cats: 3
Default

well you are gonna want to get a wideband, without its gonna be hard for you to do any tuning with it
Techsalvager is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 06:34 PM   #38
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

I know. I didn't realize how useless the factory o2 sensor was lol.
85z28 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 06:43 PM   #39
I'm Miserable!
 
Join Date: Jun 2009
Location: albany, ga
Posts: 1,869
Total Cats: 3
Default

Quote:
Originally Posted by 85z28 View Post
I know. I didn't realize how useless the factory o2 sensor was lol.
its not useless, its just not accurate as you need it to be outside stoich. You could still try using it tune around stoich at idle right now if you wanted too.
Techsalvager is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 09:36 PM   #40
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tyler, TX
Posts: 254
Total Cats: 0
Default

Well, I just ordered a lc1 wideband.
85z28 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:22 AM.