MSPNP1 wiring issue - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2014, 04:29 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: whats that coming over the hill?
Posts: 67
Total Cats: -15
Default MSPNP1 wiring issue

Hi everyone are the thin wires standard this? Its on the smaller board

Last edited by curly; 10-13-2014 at 01:30 PM.
zammish is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 12:39 PM   #2
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

Not standard at all. It looks like the board was burnt and someone tried to bypass the burnt area.

The thick yellow wires appear to be a VTPS mod.
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 01:30 PM   #3
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,107
Total Cats: 518
Default

What he said.

Fixed your post btw. In the future, hit the "IMG" link to copy it and paste it directly into your post, and it'll display properly.
curly is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 02:00 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: whats that coming over the hill?
Posts: 67
Total Cats: -15
Default

Thank you, I have no img thing for mobile.
What's a tvps mod mate?
zammish is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 02:04 PM   #5
Cpt. Slow
iTrader: (25)
 
curly's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon City, OR
Posts: 12,107
Total Cats: 518
Default

Yes you do, I use the app constantly. Press the "i" button, and then click the IMG code.
curly is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 03:28 PM   #6
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: whats that coming over the hill?
Posts: 67
Total Cats: -15
Default

There is no app for windows phone mate
zammish is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2014, 03:16 PM   #7
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: whats that coming over the hill?
Posts: 67
Total Cats: -15
Default

Fixed removed the wiring and transistors and fitted a PNP ztx553 transistor and fuel pump works perfectly
zammish is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 11:32 PM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 02:42 PM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 06:33 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:44 AM.