No Tach Signal after MS? - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-19-2007, 04:06 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (18)
 
Join Date: Aug 2006
Location: Temple City, Ca
Posts: 305
Total Cats: 0
Default No Tach Signal after MS?

im having a really weird issue. I am not getting any signal going to the guage cluster. i checked the MS and its getting a rpm signal. i know that their is 1 i believe yellow/blue or yellow/black wire that goes off the ignitor chip to the cluster. do you think its a possibly bad ignitor chip?

thanks
simon
Hi Im Simon is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2007, 11:28 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Knoxville
Posts: 1,168
Total Cats: 0
Default

Did you splice into the ignitor for tach signal?
Al Hounos is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2007, 12:06 PM   #3
Elite Member
iTrader: (3)
 
Join Date: May 2006
Location: Houston, TX
Posts: 2,900
Total Cats: 0
Default

how are you setup? are you getting tach signal from the CAS? Are you running stock ignitors or the VB921s?

If the car is running the ignitors arn't bad.
Arkmage is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2007, 03:55 AM   #4
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (18)
 
Join Date: Aug 2006
Location: Temple City, Ca
Posts: 305
Total Cats: 0
Default

sorry for the late post, i acutally got another ignitor chip, mines was acutally bad. it was the yellow and blue wire from the chip to the instrument cluster. the ignitor chip wasn't giving it out a signal

thanks for the help guys

simon
Hi Im Simon is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Are my coils failing? viriiguy General Miata Chat 5 09-28-2015 08:39 PM
ms2e No Rpm Signal Dobzeh ECUs and Tuning 5 09-17-2015 03:56 PM
how to Make 94-95 tach work with MSPNP2 JacksonRacingEngines Engine Performance 10 09-10-2015 10:52 AM
Sold fail wagon Miata parts for sale/trade 2 09-07-2015 09:51 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:21 AM.