Running lean pt.2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2013, 08:14 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2013
Location: Fort Myers,FL
Posts: 156
Total Cats: 1
Default Running lean pt.2

Hey so a couple of nights ago I frantically asked for help with my car suddenly running lean. So here's my msq I can't seem to find whats wrong and as to why my car is running so lean. I tried datalogging but it isn't saving so if nothing is found in the msq I'll try again with logs
Attached Files
File Type: msq CurrentTune.msq (40.2 KB, 63 views)
Wuga is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:18 PM   #2
Newb
 
Join Date: Aug 2011
Location: Havertown, PA
Posts: 12
Total Cats: 0
Default

Required fuel calculator does not have correct values, unless you have a 350cc engine running 30cc/min injectors.
Allan12 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:19 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2013
Location: Fort Myers,FL
Posts: 156
Total Cats: 1
Default

Huh...thats odd thats not what the car tune was orginially set to and burned to the ecu, idk when it got changed like that. Regardless thats not whats on the ecu
Wuga is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:22 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2013
Location: Fort Myers,FL
Posts: 156
Total Cats: 1
Default

AH! Wrong tune attached heres the correct
Attached Files
File Type: msq turbo 1st_2013-09-30_23.09.11.msq (40.2 KB, 50 views)
Wuga is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:33 PM   #5
Newb
 
Join Date: Aug 2011
Location: Havertown, PA
Posts: 12
Total Cats: 0
Default

Required fuel still wrong, but if you say that's not what is on the ECU... that's all this newb has got. A datalog would be great.
Allan12 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:40 PM   #6
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2013
Location: Fort Myers,FL
Posts: 156
Total Cats: 1
Default

well now i cant get tunerstudio to find my damn ms
Wuga is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:42 PM   #7
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Jan 2013
Location: Fort Myers,FL
Posts: 156
Total Cats: 1
Default

im wondering now though if maybe the ms does have that setting wrong somehow but idk how that would happen
Wuga is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 12:59 PM   #8
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,266
Total Cats: 51
Default

Do you have a data log of the issue?
Matt Cramer is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 59 12-15-2017 09:00 PM
Changing from 460cc to flow force 610cc in diypnp 90 Turbo MEGAsquirt 19 10-19-2015 04:23 PM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
Got bad Crank Angle Sensor and Random Misfire codes, but runs fine. Greasyman General Miata Chat 2 09-28-2015 11:44 AM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 07:40 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:10 PM.