Wideband read differently on your MS? This might be why. - Page 3 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2012, 11:47 AM   #41
Newb
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2011
Location: San Diego
Posts: 43
Total Cats: 1
Default

Yes that would be quite easy to do. I just didn't want to alter the gauge if somehow it was more correct than LogWorks. This wouldn't make sense though as LogWorks should be the most accurate reading. Tonight I'll alter the gauge output by a bit to get it to match LogWorks and the MS reading. Thanks.
stucky is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 57 07-19-2017 05:11 PM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 04:00 PM
1996 Turbo Build Goldwar DIY Turbo Discussion 2 09-29-2015 10:20 AM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 06:33 PM


Tags
match, output, reading, uego, wideband

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:27 PM.