Go Back  Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats. > Performance & Tuning > ECUs and Tuning > MEGAsquirt > MSPNP
Reload this Page >

Fuel Pump turns on with MSPNP Gen 2 installed, but not with the OEM 92 ECM

MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.
Sponsored by:
Sponsored by:

Fuel Pump turns on with MSPNP Gen 2 installed, but not with the OEM 92 ECM

 
Old 03-06-2018, 11:21 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2008
Location: NHR, TX
Posts: 538
Total Cats: -2
Default Fuel Pump turns on with MSPNP Gen 2 installed, but not with the OEM 92 ECM

I am trying to track down a few issue, and was hoping to atleast get the car to idle so I can figure out whats wrong. I pulled the MSPNP 2nd Gen, and put back in the original ecm. I noticed I did not hear the fuel pump, and the car did not start. I put the MSPNP 2nd Gen back in, and I heard the pump come on, and I could even smell fuel. The car hasn't been driven in over a year. I'm getting ready to move, and want to drive the car to the new place if possible. I went with the second Gen because DIY had my first gen for several months before I got it back. But now I have the first gen back, and would happily put that back in the car, if I could atleast verify it will idle. But if the fuel pump doesn't turn on, I don't see that happening.

The car is a 92 It ran great on the 1st Gen MSpnp until I added a new map sensor. I sent it back to DIY, and ended up getting a 2nd Gen.

Can anyone provide any insight on what might be causing the issue?
apariah is offline  
Old 03-07-2018, 12:25 AM
  #2  
Supporting Vendor
iTrader: (31)
 
Savington's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 15,282
Total Cats: 1,998
Default

ST SIGN fuse
__________________
Trackspeed Engineering
High-Performance Turbo Specialists - Sunnyvale, CA - 650-701-7223 - Email us!
Originally Posted by codrus View Post
Basically I've come over to the camp of "If something is a reliability problem on the track, just ask Andrew and do what he says".
Savington is offline  
Old 03-07-2018, 02:33 AM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2008
Location: NHR, TX
Posts: 538
Total Cats: -2
Default

Thank you. I forgot about that fuse.
apariah is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
joemazda585
MEGAsquirt
2
10-24-2017 07:35 PM
GrahamC
DIY Turbo Discussion
9
08-21-2012 02:53 PM
seraph
MSPNP
21
08-13-2011 10:15 AM
norrismiata
Engine Performance
21
10-24-2008 01:39 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Fuel Pump turns on with MSPNP Gen 2 installed, but not with the OEM 92 ECM


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.