tunerstudio giving me two warnings - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-18-2012, 12:43 PM   #1
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 15
Total Cats: 0
Default tunerstudio giving me two warnings

Im running a MSPNP ecu and when I open one of my tunes on tunerstudio i get two warnings. Im not sure what I have to do to fix this. Any help?

2 Warnings:
Warning: MSQ Units Mismatch for maeRates4! kPa/s found in current configuration, ms found in MSQ, values were not converted to new units.
Warning: MSQ Units Mismatch for taeRates4! Volt/s found in current configuration, ms found in MSQ, values were not converted to new units.
crlickey is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2012, 12:49 PM   #2
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default

hit okay. you'll never see it again.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2012, 12:59 PM   #3
Newb
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 15
Total Cats: 0
Default

so its nothing to worry about?
crlickey is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2012, 02:00 PM   #4
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,854
Total Cats: 1,788
Default

looks like there were odd units in your TPS and MAP dot enrichments table vs. what you have setup in TS. Just double check your accel wizard that the enrichments look okay. but the error, once the map is saved, should never come back up.
Braineack is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
1991 special edition with hard top full part out JC, NJ russian Miata parts for sale/trade 6 10-08-2015 04:01 PM
Low oil pressure after 1.8 swap and new turbo setup JesseTheNoob DIY Turbo Discussion 15 09-30-2015 03:44 PM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 07:40 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.