'99 some kind of ignition issue *help needed* - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

General Miata Chat A place to talk about anything Miata

LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2014, 08:09 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Jul 2012
Location: long island NY
Posts: 65
Total Cats: -1
Exclamation '99 some kind of ignition issue *help needed*

Engine starts sort of smooth, and slowly (like 4-5 seconds) starts shaking like my dog on the 4th of July. Air fuels read a solid 15.. during idle, and rpm's are normal.

This only started happening after installing ms2e, and than returning to stock ecu.

The only previous changes or issues recently: My shitty wiring when extending my 02 sensors had a short and popped fuse labeled "engine"

Everything was running fine before the ecu switching, which is the most confusing part to me. Ive done that switch several times and everything was fine. Could the ms2e somehow helped in shorting something out in the ignition system? I was thinking maybe cas or coils?

Any ideas, please?
cheezitnation697 is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - Stock Balancer and Fastforward overlay pulleys Frank_and_Beans Supercharger Discussion 13 09-12-2016 08:17 PM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 10:32 PM
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 11:48 AM
Odd Steering issue interestedofold Suspension, Brakes, Drivetrain 5 09-29-2015 01:42 PM
Missing/knock at idle, can someone point me in the right direction? Mikel MEGAsquirt 4 09-28-2015 04:46 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:57 AM.