My MS labs customer support experience, (MS3 Basic) - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to   Members

MS Labs - Miata Accessories - Custom Megasquirts for your miata

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 04-28-2015, 03:21 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
Join Date: Dec 2007
Location: Brownsburg,IN
Posts: 657
Total Cats: 46
Default My MS labs customer support experience, (MS3 Basic)

Out of the blue last week my car would not start, it would crank normally but not fire, in addition there was some clicking noise under the dash (fuel pump relay) and the Wideband kept re-setting itself constantly so i opened the MS and measured voltage on the board what i thought was pin 1b power supply to the MS and i had 12v (measured the wrong pin) at the same time the switched output voltage was only 6v so i suspected that the problem was in the MS3.
To make the long story short I emailed Reverant on Friday night and after receiving and following trouble shooting directions, photos of test points on the MS board from Reverant the problem was solved Saturday afternoon by replacing the main power relay!!!

In the past he also has been there to remotely troubleshoot several times my MS2 Enhanced and replaced it for the current unit when the problem could not be clearly identified.

I just want to thank Reverant for the excellent and prompt customer support he has provided me.
HHammerly is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2015, 03:43 PM   #2
iTrader: (76)
18psi's Avatar
Join Date: Apr 2008
Posts: 32,869
Total Cats: 1,940

Yep, he's awesome
Recommend him to everyone.
18psi is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
WTB MP62 (Hotside) (NB2) Rick02R WTB 3 01-03-2016 07:18 PM
Expected intake temps on the track? tazswing Race Prep 20 10-03-2015 11:04 AM
Bizarre connection issue? nick470 MEGAsquirt 1 09-30-2015 10:32 PM
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 4 09-28-2015 10:10 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:55 AM.