TunerStudio, MSPNP, and HiRes 11d - Miata Turbo Forum -Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members

MSPNP MSPNP specific Megasquirt related discussion.

LinkBack Thread Tools
Old 06-22-2010, 12:05 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Apr 2009
Location: Tehachapi, CA
Posts: 52
Total Cats: 2
Default TunerStudio, MSPNP, and HiRes 11d

Loving the HiRes However it seems TunerStudio does not like it much... The x-y axis dot that tells where MAP and RPM are isint coming up. I dont even have a clue as to where I am with the exception of the main dashboard. Try editing VE bins when you dont know where that 18.5 AFR spot even was... I'm assuming its got something to do with the .ini but I cant get it to reload... Anyone have this problem? I'm lost...
halfdemonpyro is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 12:33 AM   #2
Junior Member
iTrader: (1)
Join Date: May 2009
Location: TN
Posts: 323
Total Cats: 3

Yeah, I had error messages in TS when I tried to load an msq with hires 11d. Reflashed hires 10g solved the problem.
southernmx5 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 08:21 AM   #3
Boost Czar

iTrader: (60)
Braineack's Avatar
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 69,653
Total Cats: 1,356

what version tunerstudio? v 999.3?
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 07:14 AM   #4
Junior Member
Join Date: Aug 2006
Location: Cedar City, UT
Posts: 220
Total Cats: 4

I just flashed to 11d yesterday as well, gave those error messages...

It wont show the dot in the VE table.. as in it cant see the RPM and MAP or something, however the tach in my main display works, and I get the MAP fine...

TS is version 999.7
Dlaitini is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2011, 05:05 PM   #5
Elite AbsurdFlow Member
Laur3ns's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: Enschede, NL
Posts: 2,057
Total Cats: 10

Where does one get the latest hires images for mspnp9495? and which version is track proven? I run 10g right now.
Laur3ns is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 12:25 PM
MS PNP requires reading and following directions??? satisfied MEGAsquirt 141 10-06-2015 10:44 AM
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 4 09-28-2015 10:10 PM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 06:40 AM
mm0105 TABLE SWITCHING WIRING? slomiata MEGAsquirt 2 09-15-2015 12:54 PM

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:06 AM.