Any computer people out there?? - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Insert BS here A place to discuss anything you want

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-13-2007, 10:27 AM   #21
Elite Member
iTrader: (2)
 
Newbsauce's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NoVA
Posts: 2,304
Total Cats: 2
Default

Newbsauce is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 10:34 AM   #22
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,847
Total Cats: 1,788
Default

Quote:
Originally Posted by Saml01 View Post
Step 1: Format PC
Step 2: Install XP
Step 3: Never have Vista problems again.

i fixed that.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 11:24 AM   #23
I'm Miserable!
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2007
Location: Niagara Falls, On, CANADA
Posts: 979
Total Cats: 0
Default

ya every things working the lights are blinking, i can use Internet explorer and everything else i have java to run it. I have read those forums they keep talking about McAfee which i have no clue what it is i think that only is on the computers in the states. I have some Windows Live One Car thing, but i disabled all of the anti virus things...I'm probably going to give those nerds a visit again...
miataz is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 11:26 AM   #24
:(
iTrader: (7)
 
Join Date: Jul 2006
Location: nowhere
Posts: 8,281
Total Cats: 2
Default

Sure have the retail setting lackeys setup your program with questional legality at best for you sounds like just the ticket
magnamx-5 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 11:31 AM   #25
y8s
2 Props,3 Dildos,& 1 Cat
iTrader: (8)
 
y8s's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Fake Virginia
Posts: 19,038
Total Cats: 407
Default

check that you have the limewire ports unblocked by windows, routers, your mom, whatever. you can find port sniffers on the web.
y8s is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 04:55 PM   #26
I'm Miserable!
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2007
Location: Niagara Falls, On, CANADA
Posts: 979
Total Cats: 0
Default

alright finally got it i had to go to my connection to my ip address and type it in and limewires ports and ips, all of these ips i had to allow left on firewall though and now everything works, 3 days later, thanks for telling me to check everything ahah
miataz is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
Hey everyone another n00b here Big_gumby Meet and Greet 80 10-05-2015 05:06 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:51 PM.