**Reward for getting my spark working** - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2009, 01:19 AM   #21
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Pinellas park Fl
Posts: 308
Total Cats: 1
Default

Quote:
Originally Posted by boileralum View Post
Until he tries to use launch control
Thats why i said "although he should clean that up, but thats not his problem(as in it wouldnt cause a spark issue)"


Pat you do as you please, i would have helped him one way or another, but he offerd the $20.
92Miata is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 01:44 AM   #22
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sandy, Utah
Posts: 175
Total Cats: 0
Default

92Miata and Pat FTW!!! She started!!!

Thank you guys tons. Seriously! How about $15 for both of you and I am more than happy to help anyone I can in the future. PM me your paypal addresses.

I have to run now. The wife is demanding it's time for me to put the baby to sleep.

Unbelievable! Stupid noob had the LEDs reversed. LOL
Cpt_Slow is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 01:46 AM   #23
Elite Member
iTrader: (15)
 
patsmx5's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston, TX
Posts: 8,796
Total Cats: 247
Default

Glad you got it going. Don't worry, you're not the first to put those LED's in backwards. I thought I did it right the first time and I fucked it up. Just help others when you can. That's all I want.
patsmx5 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:42 AM   #24
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Pinellas park Fl
Posts: 308
Total Cats: 1
Default

Glad you got it running, Pats gonna make me feel like an *** if i take the money no matter how much i need it. So dont worrie about it.
92Miata is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 03:09 PM   #25
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,833
Total Cats: 1,786
Default

build looks good besides the backwards LEDs, was that the issue? It should still work either way.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 07:47 PM   #26
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sandy, Utah
Posts: 175
Total Cats: 0
Default

Well, it fired up really rough last night after changing the LCDs. I only got to run it for about 4 seconds before I had to give up on it. My goal for today was to dial in the timing as I assumed that was the reason it was running rough, but I am actually only running on cylinders 2 and 3 - or in other words, only 1 coil is firing.

When I power the MS on, the LED closest to the DB9 stays on persistent until I crank, then the two outer lights will light up. Any thoughts where to begin looking for the 1/4 cylinder coil problem?

I have no idea if it will help or not, but I'm going to attach a log I did just in case.
Attached Files
File Type: xls datalog200902071620.xls (169.2 KB, 65 views)
Cpt_Slow is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS/FT: 03.5 Mazdaspeed Protege leatherface24 Cars for sale/trade 15 10-16-2015 12:35 PM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
01-05 Fab9 PNP COPs (used) FrankB Miata parts for sale/trade 6 09-30-2015 12:48 PM
In need of AEM guidance W/pics E=MC^2 AEM 1 09-17-2015 01:34 PM
Obligatory "N00B" post! D_Breezy Meet and Greet 5 09-08-2015 06:37 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:52 AM.