MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo
Sponsored by:
Sponsored by:

Not running after warm-up

 
Old 09-05-2009, 03:10 PM
  #1  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: May 2009
Posts: 24
Total Cats: 0
Default Not running after warm-up

I've got the car running after loading someone elses msq, but after warm up, the car won't restart. If someone could help me with setting this up i would greatly appreciate it. I am new to the ms software and could use some help. I also don't seem to have much power in boost.

Thanks, Tyler

I have a 90 Miata with greddy turbo kit, ic, aem wb, manual boost controler, 440cc supra injectors with resistor packs, and adj. fpr.
messinatyler is offline  
Old 09-08-2009, 05:07 PM
  #2  
Supporting Vendor
 
Matt Cramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,329
Total Cats: 62
Default

What's your AFR doing when it stalls out?
__________________
Matt Cramer
www.diyautotune.com
Matt Cramer is offline  
Old 09-08-2009, 07:28 PM
  #3  
Newb
Thread Starter
 
Join Date: May 2009
Posts: 24
Total Cats: 0
Default

I've come to find out that the .msq that i was using had incorrect dwell settings and high timing which fried my ignitor. So hopefully when I get the new ignitor in, and do a few adjustments to the .msq i'll be up and running.
messinatyler is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Full_Tilt_Boogie
Build Threads
67
03-16-2019 08:07 PM
StratoBlue1109
Miata parts for sale/trade
21
09-30-2018 01:09 PM
90 Turbo
MEGAsquirt
19
10-19-2015 03:23 PM
The Gleas
MEGAsquirt
3
10-01-2015 09:30 AM
Greasyman
General Miata Chat
2
09-28-2015 10:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Not running after warm-up


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.