Wiring in Wideband (MTX-L) - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-22-2012, 08:11 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Sachse, TX
Posts: 103
Total Cats: 3
Default Wiring in Wideband (MTX-L)

Anyone know which wire(s) to connect my MTX-L to on this Rev built harness? I've PM'd Rev but I don't know what time it is in Greece and thought someone here might have the answer sooner. The MTX-L instructions say the brown and yellow wires on it's harness can be connected to an ECU.

Thanks in advance.

Attached Thumbnails
Wiring in Wideband (MTX-L)-photo1.jpg  
MINI-P is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 12:32 AM   #2
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Sachse, TX
Posts: 103
Total Cats: 3
Default

Alright, I went back and found an attachment that I'd missed with wiring instructions. Makes it much easier with the instructions.
MINI-P is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:16 PM   #3
Junior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Charlotte, NC
Posts: 277
Total Cats: 24
Default

What did you end up doing?

Rev's instructions label the yellow wire as the wideband. Innovative's instruction label their yellow wire as the wideband (0V-5V) as well. Was it just connecting the yellow wires?
RussellT94 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:31 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Sachse, TX
Posts: 103
Total Cats: 3
Default

My instructions from Innovative said use either the yellow or brown wire but they had different voltages. I finally found a FAQ that said the yellow wire for MTX-L and brown wire for the LC-1. So, yes, it ended up being as easy as yellow to yellow. Just confusing for a noob to get there.
MINI-P is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 09:38 PM   #5
Elite Member
iTrader: (2)
 
triple88a's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 9,131
Total Cats: 598
Default

Btw Greece is like 7 hours ahead from where i'm posting. Tx is i think 2 hrs behind chicago so thats 9 hours ahead for u.
triple88a is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
1996 Turbo Build Goldwar DIY Turbo Discussion 2 09-29-2015 10:20 AM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 06:33 PM
Missing/knock at idle, can someone point me in the right direction? Mikel MEGAsquirt 4 09-28-2015 05:46 PM
why is my car running like pewp? (tune/datalog) itsMikey MSPNP 3 09-28-2015 07:40 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:41 PM.