MS3 Basic Installation Help - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MS Labs - Miata Accessories [email protected] - Custom Megasquirts for your miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-30-2014, 05:03 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
Total Cats: 3
Default MS3 Basic Installation Help

So I'm sure there are like 2 million asking rev for help at any moment of the day. I don't expect immediate responses from him.

The question I have for everyone is, I have a IAT, EBC and want to hook up the LC-1 I have. I have been trying to search though here/Checked his official site, and used google.

I could not turn up anyone talking about this specifically, Idiot proof instructions (what I honestly need)

I mean I know I could just start hooking up wires to the included connector, But If this has a base map on it, I assume that it also means that these wires have pre tuned inputs/ports and MS will be looking for them to be hooked up correctly.

Picture included


I'm just trying to get my car to run/start tonight....

Edited because Idot.

I really want to thank anyone for looking/helping.

Ryan
Attached Thumbnails
MS3 Basic Installation Help-10406381_10152243404893358_3810404417828294678_n_zpse92652b4.jpg  
780racer is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:20 PM   #2
I haz no trubo
iTrader: (2)
 
Oscar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Bolton, UK
Posts: 3,021
Total Cats: 114
Default

Didn't you get a list for the db37 pinouts with your instructions? If not, shoot rev a message with your ecu serial number. Unless you didn't buy directly from him, try contacting the po.
Oscar is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:25 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
Total Cats: 3
Default

I purchased it directly from him (Rev). The only thing I got was a Test sheet displaying all of the tests the unit went through to make sure it was good to go. No instructions at all were included.

Serial number is 12242 As im sure Rev will see this or my PM.

So I am correct in thinking that i need instructions to correctly install this bad boy harness? I just wanted to make sure I am not a complete idiot....
780racer is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:27 PM   #4
Elite Member
 
DNMakinson's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Seneca, SC
Posts: 2,704
Total Cats: 269
Default

Quote:
Originally Posted by Oscar View Post
Didn't you get a list for the db37 pinouts with your instructions? If not, shoot rev a message with your ecu serial number. Unless you didn't buy directly from him, try contacting the po.
Even if used, send Rev your S/N and he will send you the instructions and .ini.
DNMakinson is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:32 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
Total Cats: 3
Default

Well damn. I guess I am dead in the water till tomorrow. Thanks for the help anyways guys.
780racer is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:47 PM   #6
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
Total Cats: 3
Default

Nvm. Rev Has Risen from the grave of sleep/Outside life to get my instructions to me.

He is a seriously kickass gentleman.
780racer is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2014, 01:14 PM   #7
Senior Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 581
Total Cats: 4
Default

He really cares about his/her customers. So hows the car running now?
joyrider is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2014, 01:24 PM   #8
Elite Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis
Posts: 3,325
Total Cats: 235
Default

Yeah Reverant never fails to astonish me with his responses despite being 6 hours ahead of me.
thenuge26 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2014, 05:11 PM   #9
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 96
Total Cats: 3
Default

Well its installed. I have a short clip but its rather stupid and just me all giddy since the car has been down for almost 2 months between the turbo install and the subsequent MS purchase.

Edited again. Fixed Idle hunting. Still have that weird noise in video happen at idle.

Edit:



If you notice at 10-14 seconds under my stupid *** voice you can hear the engine.... doing something... What is that, and how do I make it go away?

Last edited by 780racer; 07-01-2014 at 08:00 PM.
780racer is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2014, 08:35 PM   #10
Newb
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Total Cats: 0
Default

Mine does the same!

Did you get to the bottom of it 780?
rayvone is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 04:00 PM
WTB MP62 (Hotside) (NB2) Rick02R WTB 3 01-03-2016 08:18 PM
Expected intake temps on the track? tazswing Race Prep 20 10-03-2015 12:04 PM
Walbro 255lph Fuel Pump $50 lsc224 Miata parts for sale/trade 2 10-01-2015 10:17 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:56 PM.