NA6: How did you wire your aircon for Adaptronic - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-23-2009, 12:03 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2009
Location: singapore
Posts: 228
Total Cats: 2
Default NA6: How did you wire your aircon for Adaptronic

Hi,
For those of you who did your own harness, how did you wire the aircon?
I am getting very weird problem whereby my aircon does not work for Fanspeed 2,3,4
Thanks
nismo502 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 09:06 PM   #2
Senior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Aug 2005
Location: Gig Harbor, WA
Posts: 504
Total Cats: 3
Default

Which output did you use for the aircon relay? I used one of the low power ones (aux7) and I don't think it could deliver the current needed to keep the relay open. I'm going to switch it to aux4 when I get another relay.
TurboRoach is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 02:44 PM   #3
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2009
Location: singapore
Posts: 228
Total Cats: 2
Default

Quote:
Originally Posted by TurboRoach View Post
Which output did you use for the aircon relay? I used one of the low power ones (aux7) and I don't think it could deliver the current needed to keep the relay open. I'm going to switch it to aux4 when I get another relay.

Problem Fixed!!!
I rn a relay in between A/C request and Adaptronic and now my A/C is working fine.

Last edited by nismo502; 01-05-2010 at 02:45 PM. Reason: new info
nismo502 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2010, 03:43 PM   #4
Senior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Aug 2005
Location: Gig Harbor, WA
Posts: 504
Total Cats: 3
Default

Awesome! Maybe I'll try that instead. What kind of relay did you use?
TurboRoach is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2010, 12:19 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2009
Location: singapore
Posts: 228
Total Cats: 2
Default

Quote:
Originally Posted by TurboRoach View Post
Awesome! Maybe I'll try that instead. What kind of relay did you use?
I used a horn relay with with the pins 85, 86, 30, 87.
nismo502 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing from driver side of engine bay? (MS3 install) nick470 MEGAsquirt 7 06-16-2017 02:53 PM
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Are my coils failing? viriiguy General Miata Chat 5 09-28-2015 08:39 PM
wiring wideband ground to battery terminal btabor ECUs and Tuning 10 09-28-2015 06:33 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:22 AM.