Can I run with no o2 ? - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


ECUs and Tuning Discuss Engine Management, Tuning, & Programming

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-28-2011, 10:47 PM   #21
Tour de Franzia
iTrader: (6)
 
hustler's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Republic of Dallas
Posts: 29,114
Total Cats: 351
Default

Quote:
Originally Posted by GeneSplicer View Post
If I remember right, we had issues with the LC1 resetting on it's own, which was throwing off the MS - and my tuner isn't a dipshit either, he's done many of them so he knew something wasn't right with the LC1 I bought.
Disabling EGO correction authority > unplugging and or cutting...but I'm not here to split hairs, I'm here to e-thug. Now, move along, there's nothing to see here.
hustler is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2011, 11:43 PM   #22
Elite Member
iTrader: (12)
 
GeneSplicer's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Birmingham, AL
Posts: 2,006
Total Cats: 147
Default

Moving along
GeneSplicer is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2011, 12:33 PM   #23
Elite Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Mar 2008
Location: Granbury, TX
Posts: 6,009
Total Cats: 583
Default

Bryan, you need a firmware update on your LC-1. I've not had any issues since I got rid of the Ver. 1.10 firmware. I've posted all the LC-1 firmwares here (see post #68):

https://www.miataturbo.net/showthrea...t=55737&page=4
hornetball is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2011, 01:23 PM   #24
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mechanicsville va
Posts: 91
Total Cats: 0
Default

I also will look into the firmware.

I picked up the car this morning and made the 115ish mile drive back to richmond. With having a new clutch it in (yes i know not the best idea to put a new clutch it in with no break in) I was not able to really roll through the gears. I did do some 3/4 throttle pulls on the interstate and it was quite fun. I would say it felt about the same as my speed3 did.

When I got to the shop the car had not been started today. It turned right over and idled with 0 problems. the idle was a little higher than i expected but settled down and was very smooth. The car really drives like it did before I started the work.. if not a little smoother.

I was very very worried about it but I think it is good and I am very happy with the service I got.

I will post the maps later today and dyno sheet.

have to get to work now.
zeroox is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 10:34 AM   #25
Elite Member
iTrader: (12)
 
GeneSplicer's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Birmingham, AL
Posts: 2,006
Total Cats: 147
Default

Quote:
Originally Posted by hornetball View Post
Bryan, you need a firmware update on your LC-1. I've not had any issues since I got rid of the Ver. 1.10 firmware. I've posted all the LC-1 firmwares here (see post #68):

https://www.miataturbo.net/showthrea...t=55737&page=4
Thanks man - I appreciate that! You get a prop
GeneSplicer is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2012, 06:40 PM   #26
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mechanicsville va
Posts: 91
Total Cats: 0
Default

been busy so just getting around to posting the info. The car is running good and have had no problems. so far very happy with it.
Attached Thumbnails
Can I run with no o2 ?-spark-table.jpg   Can I run with no o2 ?-ve-table.jpg   Can I run with no o2 ?-miata-dyno007.jpg  
Attached Files
File Type: msq 2012-01-16_17.24.14.msq (37.7 KB, 71 views)
zeroox is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 58 Yesterday 10:04 PM
Changing from 460cc to flow force 610cc in diypnp 90 Turbo MEGAsquirt 19 10-19-2015 04:23 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Time to start learning and play with tuning The Gleas MEGAsquirt 3 10-01-2015 10:30 AM
Got bad Crank Angle Sensor and Random Misfire codes, but runs fine. Greasyman General Miata Chat 2 09-28-2015 11:44 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:38 AM.