what problems does your car have at the moment? - Page 2 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


General Miata Chat A place to talk about anything Miata

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-13-2006, 12:10 PM   #21
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 737
Total Cats: 0
Default

Tach does wierd ****, speedo shakes. Thats honestly it.
F20turbo is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 12:10 PM   #22
Senior Member
iTrader: (2)
 
SamS's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Wisconsin
Posts: 1,254
Total Cats: 7
Default

Quote:
Originally Posted by miatamania View Post
Fixed it for you...or maybe thats just me :\
Haha not yet, maybe after christmas shopping though.
SamS is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 12:12 PM   #23
AFM Crusader
iTrader: (18)
 
olderguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wayne, NJ
Posts: 4,438
Total Cats: 84
Default

Not wrong now, but for the past week it bugged me, so;

I just finished pulling out my CD player because when my wife changed CD's, it wouldn't start the new one. Found the CD behind the radio; she had missed the CD slot and it slid between the CD player and climate control.

I stuffed in some of the beading you use for window screens, to stop it from happening again.
olderguy is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 12:27 PM   #24
Senior Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Apr 2006
Location: Northern Michigan
Posts: 898
Total Cats: 0
Default

Snow/crappy weather.

Two kids to ride with me to work next year.

Other than that, squeaky clutch petal and a rattling pilot bearing (?) when the clutch is disengaged in neutral.
rotaryjunky is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 12:42 PM   #25
Elite Member
iTrader: (5)
 
m2cupcar's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Atlanta
Posts: 7,244
Total Cats: 291
Default

Quote:
Originally Posted by AndyFloyd View Post
...speedo shakes
quit making it nervous
m2cupcar is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 01:16 PM   #26
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Holiday, FL
Posts: 563
Total Cats: 0
Default

bad water pump causing coolant to pee from the front of the car, should be taken care of by this week.

Other than that... its just too slow
Fritch is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 01:23 PM   #27
Elite Member
iTrader: (7)
 
samnavy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: VIRGINIA BEACH, VA
Posts: 6,020
Total Cats: 175
Default

WOW, I'm glad I'm not the only one:
1. Burning oil/oil smell/occasional slight smoke. Less now that I'm running a 1/8 rivet restrictor.
2. Slight rattle somewhere under the instrument cluster started after clutch change... heat shield or something.
3. Running stupid pig-**** rich. Stinks like gasoline. AFPR set to max rise to be safe until I can get it on the dyno.
4. 200 miles left to break in the clutch.
5. Bad bucking at freeway speeds due to VTA and no 02clamp (install clamp and recirc this weekend).
6. Stupid NEWBS won't fill out their profiles or their sigs and then ask all sorts of in depth questions and don't even tell us what kind of car they've got. I don't know which smiley to use now... this ... or this
samnavy is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 01:24 PM   #28
Elite Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2004
Location: Houston
Posts: 2,904
Total Cats: 4
Default

Trying to decide if it should wear 615's or 710's at the next autox



:gay:
Pitlab77 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 02:21 PM   #29
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,450
Total Cats: -1
Default

Flywheel chatter (lightened stock 1.8L flywheel).

Differential whine after doing the RX-7 diff. swap because (I think) I swapped in the wrong bearings...that's what happens when you have four different diffs. laying around the garage and you take a month to do the swap.

Intercooler pipes need to be re-done...or at least I need to do a quick-fix on one that's close to rubbing the alternator belt and another that's rubbing a radiator fan shround.

Got some exhaust leaks...at the head-to-manifold and downpipe-to-catback.

Need new tires...the 195/50-15 T1-S are spinning like a ***** in 1st and 2nd gears.

Uh...that's about it. Basically, I've just been trying to ignore it and drive the **** outta it

Oh yeah, and the tach and speedo do weird things, too
bripab007 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 02:50 PM   #30
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: PA/DC
Posts: 468
Total Cats: 0
Default

Actually nothing at the moment!!!

I just need an oil dipstick cuz mine is completely melted off! Anyone got one???

In need of some new paint maby in the spring?

Oh yeah and another 100WHP would be nice
Snowsurfer03 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 02:51 PM   #31
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,892
Total Cats: 1,792
Default

Quote:
Originally Posted by Pitlab77 View Post
Trying to decide if it should wear 615's or 710's at the next autox

nice
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 03:13 PM   #32
y8s
2 Props,3 Dildos,& 1 Cat
iTrader: (8)
 
y8s's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Fake Virginia
Posts: 19,038
Total Cats: 407
Default

Quote:
Originally Posted by bripab007 View Post
Differential whine after doing the RX-7 diff. swap because (I think) I swapped in the wrong bearings...that's what happens when you have four different diffs. laying around the garage and you take a month to do the swap.

I'd put money on the backlash and preload adjustments. while it wont hurt anything, it might make you nuts.
y8s is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 03:17 PM   #33
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,450
Total Cats: -1
Default

Quote:
Originally Posted by y8s View Post
I'd put money on the backlash and preload adjustments. while it wont hurt anything, it might make you nuts.
It's entirely possible, as it was my first time doing it, but I'm pretty dang sure I got them within spec.

Yeah, I figure I'll just drive it and not worry until the sound gets worse
bripab007 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 03:25 PM   #34
Senior Member
iTrader: (12)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 596
Total Cats: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Pitlab77 View Post
Trying to decide if it should wear 615's or 710's at the next autox



:gay:
Easy choice, 710s.
sbrian2 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 04:12 PM   #35
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 457
Total Cats: 0
Default

1) Stupid turbo came fuxed from the factory
2) no car for 3 months so far and prolly another month or two till they get me my new one
3) poor college student
LunaticDriver is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 07:31 PM   #36
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: NAS Oceana/VA
Posts: 759
Total Cats: 0
Default

I think it would be easier if I listed the things that werent wrong with my car
1.) Its ahhhhh.........got a............nice.......tires
2.) The ahhhh.......................wheels are good
3.)............................................... ...................

No really, everything on my car has gone to ****. Mostly, I just need a new motor.
getsidewaysd1 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 07:34 PM   #37
Elite Member
iTrader: (13)
 
cjernigan's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Atlanta, GA
Posts: 8,147
Total Cats: 6
Default

Broke *** passenger side foglight. The whole back cracked right off when I was trying to change the bulb out. Got a used assembly, still have to install it.
cjernigan is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 07:39 PM   #38
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Orlando, FL
Posts: 125
Total Cats: 0
Default

OIL EVERYWHERE UNDER THE HOOD!!!!!!!!!!!!!! Think the front seal is bad. Will check as soon as I can get some time off.
Racer46 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 07:41 PM   #39
Elite Member
iTrader: (24)
 
kotomile's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Monterey, CA
Posts: 7,578
Total Cats: 40
Default

- Melted rear bumper from muffler delete gone wrong

- until today, turbo was a little loose on the manifold, fixed.

- still haven't installed various go-fast goodies because no dyno in the area and weak 1.6 rear.

- Miata constantly burdened with the weight of LBV, Kevlar helmet, body armor etc.
kotomile is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 08:02 PM   #40
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: United Kingdom
Posts: 255
Total Cats: 0
Default

after hearing all your problems, I no longer feel alone and feel much better...lol!!
tabs604 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help multi issues here! ReallyRottenTurbo MEGAsquirt 4 09-22-2015 01:49 PM
Mystery Engine Trouble. Halp, mt.net! vehicular General Miata Chat 12 09-14-2015 04:17 PM
Twitchy car (tail happy problem) bigben Race Prep 16 09-11-2015 04:41 PM
Annoying little leaks AlwaysBroken Engine Performance 5 09-06-2015 01:53 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:36 AM.