MS1 losing CAS signal - Page 4 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


MEGAsquirt A place to collectively sort out this megasquirt gizmo

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2012, 06:02 PM   #61
Junior Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2009
Location: WV
Posts: 151
Total Cats: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Braineack View Post
under wheel decoder options, try:

base = 2
2nsd trigger
rising
no missing
trig pos A 2
Trig pos B 1

025 style
will do, will do a datalog too for the new 10g firmware
skullzaflare is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 06:04 PM   #62
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,857
Total Cats: 1,788
Default

Quote:
Originally Posted by skullzaflare View Post
the ignitor is built into the coils correct? so if i change the coil pack in theory it should go away

no, next to passenger shock tower.
Braineack is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
Going back to stock. Need some 1.6 parts. Trent WTB 2 10-01-2015 01:15 PM
Bad head gasket or ? shooterschmidty Engine Performance 8 09-30-2015 11:28 PM
Are my coils failing? viriiguy General Miata Chat 5 09-28-2015 08:39 PM
BP-6D on CAS only aidandj MEGAsquirt 14 09-25-2015 06:26 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:03 PM.