EMU Sensor/Crank/Cam Sensors Problem (Revisted) - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


E-Manage Post your questions about greddy e-manage installation and tuning here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-13-2007, 05:23 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (7)
 
Join Date: Jul 2007
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,057
Total Cats: 1
Default EMU Sensor/Crank/Cam Sensors Problem (Revisted)

Ok, my car nearly overheated today, which i thought was unusual because my car isnt turboed yet. i checked, and my fans were not spinning! I did some more research on m.net, and found out more about the problems with voltage of 5v or 12v. Now, i dont have the ability to check the accuracy of the amount of volts using an oscilloscope, nor do did i fully understand the post of what to do to fix the problem.

http://autos.groups.yahoo.com/group/...e/message/1124
(original yahoo group post)

i checked for my cam angle sensor too, and it too is not giving off a signal. I do have a somewhat strange idle as well... i posted earlier about the knock sensor problem as well, i think this also has to deal with voltage problems.

im having the problems on a 99 miata, could you guys help me out? i have no clue on how to make a logic/board in order to solve this problem. some pictures would be great too

im sure you guys have discussed this issue before, but it can no longer be found in detail!

everyone, thanks in advance. i hope to get this problem solved by tomorrow or tuesday as the turbo is going in on wednesday.
Marc D is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 11:17 PM   #2
Senior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Cackalackey
Posts: 716
Total Cats: 2
Smile

Quote:
Originally Posted by badboy88000 View Post
Ok, my car nearly overheated today, which i thought was unusual because my car isnt turboed yet. i checked, and my fans were not spinning! I did some more research on m.net, and found out more about the problems with voltage of 5v or 12v. Now, i dont have the abilit
https://www.miataturbo.net/e-manage-10/emu-2001-miata-problem-spark-12806/
chack this out it helped me a lot.
musanovic is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My solution for Oiltemp and Oilpressure input into Megasuirt (MS3) Zaphod MEGAsquirt 41 01-24-2016 01:25 PM
MSPNPPro-MM0105: Coolant Temperature Output slomiata MEGAsquirt 5 10-07-2015 02:11 PM
Back to Stock Part Out!! Turbo Parts, MS2 Enhanced 01-05, Suspension, and MOAR! StratoBlue1109 Miata parts for sale/trade 16 10-02-2015 10:39 AM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM
Got bad Crank Angle Sensor and Random Misfire codes, but runs fine. Greasyman General Miata Chat 2 09-28-2015 11:44 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:29 PM.