The Cuban builds a raft thread (Help! Sprung leak - call SamNavy) - Page 9 - Miata Turbo Forum - Boost cars, acquire cats.

Welcome to Miataturbo.net   Members
 


Build Threads Building a motor? Post the progress here.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 04-28-2010, 04:40 PM   #161
Elite Member
iTrader: (6)
 
Join Date: Nov 2007
Location: Southlake,Texas
Posts: 3,251
Total Cats: 17
Default

I hate when you ******s start posting in mexicant
Bond is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 05:44 PM   #162
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Braineack View Post
IIRC splitime runs that one as well.
and JayL. too

Quote:
Originally Posted by Oscar View Post
want frijoles with that?
Ya tu sabe!

Quote:
Originally Posted by Bond View Post
I hate when you ******s start posting in mexicant
Well learn faggo
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 08:38 PM   #163
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

Ok here are the pics of the datalog this morning

1. No one commented on my HG theory
2. My ground for the WB is the one under the heater hose. Good?Bad?
3. WB connections seem fine. I dont have a camera so no pictures :( what could be the reason of my constant 14.7 afr

Name:  Magnifiednoisyafrsignal42810log.png
Views: 0
Size:  54.9 KB

Name:  Noisyafrsignallowrpm42810.png
Views: 0
Size:  52.5 KB
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 09:51 PM   #164
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

calibrate the lc1?
tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 10:14 PM   #165
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

Plx300
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 10:27 PM   #166
Elite Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Albany, NY
Posts: 1,523
Total Cats: 4
Default

Quote:
Originally Posted by tyson87 View Post
calibrate the lc1?
Quote:
Originally Posted by buffon01 View Post
Plx300
Ah ha.

Anyway, does Spliftime and JayL use the Mx00, or the SM/DM deal that I have? If they do, you need to get in touch with them. If not...

What the hell are the chances this kid is getting 2.35V dead from a random source, telling his stuff he's at stoic? I was getting 3.3V from my PLX controller, so it was reading like a 16.5 afr into MS consistently. That was pretty easy to diagnose, I did while the car was being transported to me before I even laid eyes on it. This is a different matter.

Desi (Buffon), grabbing the ground from the engine/chassis lug there is ok, it's best if it shares the ground with your MS. If not, it certainly won't just read stoic, the figures between your MS and your gauge will just be a little off from one another. I'll repeat, did you check your connection(s) from your WB controller to the sensor itself. I really gotta think this is where your trouble is.

Quit working on your dingy and check all your connections twice or three times. You will biff yourself once you find your problem, it'll be something simple.
webby459 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 10:36 PM   #167
Elite Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Albany, NY
Posts: 1,523
Total Cats: 4
Default

Hey Arnaz, 240 to Miata has a PLX, too, hit him up for info.
webby459 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 10:58 PM   #168
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 11:21 PM   #169
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

I'll check the connections. Also could it be a bad sensor??
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 11:24 PM   #170
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

turn the ignition on but dont crank the car, put ur finger on the sensor and see if its hot
tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 11:25 PM   #171
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

Quote:
Originally Posted by tyson87 View Post
turn the ignition on but dont crank the car, put ur finger on the sensor and see if its hot
What then??
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2010, 11:26 PM   #172
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

hot means its heating up.

u should call PLX to ask what they think
tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 10:58 AM   #173
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

After talking to JayL it looks like is a bad sensor. Im ordering. Updtaes later. Im still leaking btw
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:05 AM   #174
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

maybe the oil is coming from that bolt on the side of the block where the old ac compressor bracket was.
there is a video somewhere of kotomile i nthink, scott has the info on it.
tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:07 AM   #175
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,892
Total Cats: 1,792
Default

kotomile's video was reposted like 2 days ago.
Braineack is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:24 AM   #176
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

The A/C braket was NOT removed.
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:32 AM   #177
Senior Member
iTrader: (6)
 
tyson87's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 1,023
Total Cats: 1
Default

well i guess ur fucked, just keep adding oil.
tyson87 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:53 AM   #178
Elite Member
Thread Starter
iTrader: (9)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Livonia, Michigan
Posts: 5,684
Total Cats: 10
Default

Quote:
Originally Posted by tyson87 View Post
well i guess ur fucked, just keep adding oil.
Fack me. 1.8s dont have CAS right??
buffon01 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:55 AM   #179
Elite Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Albany, NY
Posts: 1,523
Total Cats: 4
Default

^Dude, go back to boat building, you are ******* killing me. I vote for your PLX not even being hooked up/plugged in, you are such a dumbfuck.
webby459 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 11:57 AM   #180
Boost Czar
iTrader: (61)
 
Braineack's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chantilly, VA
Posts: 72,892
Total Cats: 1,792
Default

not unless you have a 99+ 1.8L...
Braineack is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Gemini - Turbo Civic on the Cheap Full_Tilt_Boogie Build Threads 59 Yesterday 09:00 PM
OTS Bilstein to motorsports ASN conversion stoves Suspension, Brakes, Drivetrain 5 04-21-2016 04:00 PM
WTB MP62 (Hotside) (NB2) Rick02R WTB 3 01-03-2016 08:18 PM
Leaky Wilwoods mx592 Suspension, Brakes, Drivetrain 1 10-01-2015 01:45 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:34 AM.