PDA

View Full Version : MEGAsquirt


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. computer not recognizing MS
  2. assistance please. no start.
  3. How close to the cat. can the WB go?
  4. Video: How To Build a DIYPNP
  5. '90 w/'96 engine, DIYPNP tuning help please.
  6. Resistance of Q14 and Q15 MS1
  7. COP Coils, which coils?
  8. Ignition configuration troubles
  9. Max9924
  10. Mounting Megasquirt in an NB (parallel install)
  11. Enormous problem, bigger headache.
  12. Synching Tunerstudio project on multiple computers
  13. ms idle adjustment problem
  14. weird hiccup at 5000-6000rpm
  15. Tunerstudio settings for fans and vics
  16. Trouble writing thermistor tables
  17. almost there! red leds?
  18. Scangauge II with DIYMS?
  19. AFR Targets for VE Table are grayed out in TS
  20. I will Paypal $50 to who can help me.
  21. What is newest MS version out? What is next release date?
  22. No connection to DIY PNP
  23. '99 Needs a turbo - MS-I or MS-II?
  24. megasquirt glitch or spike?
  25. Looking for a 1.8L alpha-n timing map
  26. DIY Megasquirt
  27. Check out my logs and msq
  28. Boosted VVT engines, please post your datalogs!
  29. Variable TPS, MS1 v3.0, mk1 1600...
  30. Way too much fuel
  31. Idle settings, MS1
  32. ms missing, rpm drop at cruise
  33. Heckfire, Huck! 30v's confounded my MS
  34. Misfiring while cruising, seems to get worse when hot
  35. MPG thread *turbo cars only*
  36. EAE - who uses it?
  37. Please make fun of my tune.
  38. Parellel install removed MAF, good tune goes bad.
  39. Help! megatune beeping and ging nuts on me!
  40. Tunerstudio is now 40$ or am I missing something?
  41. 91 Harness Build - Which parts needed?
  42. New circuit I designed for boost control
  43. Ebc pos
  44. mspnp into stock ecu box
  45. Tunerstudio Doesn't See The Lambda Sensor
  46. Rev Limit setup
  47. Norcal MS friendly dyno?
  48. MS2 and internal vs. external ignitors
  49. Stand alone or not????
  50. My harness(48 pin) differs on a -95
  51. What custom filters for VEanalyze live do you use?
  52. Kit car application, chopped wiring
  53. Map sensor line leak?
  54. Could someone explain to me why my car is making little, rought power?
  55. 99 DIYPNP + Toyota COP?
  56. IAT correction follow-up
  57. DIYPNP 94-95 No Start
  58. MS Parallel - does stock ECU need IAT?
  59. 99 MSII Working great then ?
  60. just picked up a half built DIYPNP
  61. Running RC 1000cc Low Impedance injectors w/mspnp
  62. Trouble with MS.
  63. basemap
  64. TPS stuck
  65. cant connecrt TS with ecu
  66. MS with maf question
  67. How does MS determine injector lag?
  68. MSII DIYPNP No start Help!
  69. New MS2E Sequential Code
  70. tunerstudio and lc1 -which to trust?
  71. Anyone have a base map that might help me
  72. quick ms2 wbo2 lc1 wiring question
  73. good deal?
  74. advice needed on megasquirt harness
  75. Need Help Tuning 99/MSII
  76. no fuel, pulse width 0 while cranking
  77. Where to hook up my AEM WB 0-5volt lead on my MS?
  78. MSPNP With Water/Meth
  79. No spark
  80. rich right after shift causing jolts/bog.......
  81. Now what? Boiught a bunch of stuff.
  82. quick TPS Q flood clear. Not so quick anymore now
  83. Too lean on warmup?
  84. DIYPNP connection problem
  85. It only took over three years...
  86. engine flooded...
  87. New install issue..... Be gentle!!
  88. A/C Tune Question
  89. MSII a 1999-2000 NB?
  90. When is the next release of MS coming out?
  91. Fake "Brain Built" MS boxes FS
  92. MS-1 Lean idle on warm startup?
  93. MS2 up and running, a few questions...
  94. MS1 on NB
  95. More Idle Problems/Possible Solution
  96. megasquirt advice for new turbo install
  97. @Ben/Matt (and all) - continuous knock-retard with DIYPNP
  98. After auto VTPS installed car idles high
  99. I swear I go to college, still hopeless w/ ms2
  100. LC-1 Error 5 issues
  101. Really Strange Problem with Tune
  102. TS VEAnalyze Live-Tuning 2 different tables
  103. Tuner Studio Volts/AFR
  104. copying .inc files
  105. 90-93 MS-II basemap?
  106. Reasons this would be off?
  107. Injector duty cyles -> Would like input
  108. how many of you run megasquirt as a piggy back
  109. Upgrading to MS-II, please sanity check some of my settings
  110. MegaSquirt and ODB II SMOG tesst in TX
  111. Anyone wanna give my fuel and spark tables a look over?
  112. MS help
  113. Screwy Lc-1 readings, Misfires then crash and burn.
  114. MS stays powered up with key off
  115. used Monitor_v2.891.abs.s19 code and having controller code not match problem
  116. First MegaSquirt 3 datalog and msq
  117. Problems Tuning MS
  118. Upgraded to RX7 550's. Need cranking PW and afterstart settings please.
  119. Ms2 and 800cc injectors
  120. 1991 MS1 Idle Problem - help!
  121. Megasquirt fitted and working...I think
  122. New timing Map
  123. Upgraded to HiRes 10g
  124. Tuner studio not working on my vista x64 system...
  125. AEM Wideband / Megasquirt Problem
  126. Bizarre Trigger Angle Issues
  127. Feedback needed on these logs! plz
  128. Mac and MS2
  129. Burst heater hose now MS thinks coolant is 77C all the time
  130. no Tach/RPM
  131. Miata 1992 megasquirt
  132. Another Launch Control Q
  133. Had an MS3X on the test bench today...
  134. how stable is your voltage?
  135. Megasquirt Still wont start
  136. MS installed, No more dashboard tach
  137. Rweatherford's Tune Log.... (help appreciated)
  138. No Spark/ Connection Issue
  139. Cranking pw's for 440's
  140. Injector outputs in standalone harness
  141. scangauge type display?
  142. TS not reading LC1 correctly...but MT does
  143. Pinging after 2 tunes, corrections issue
  144. Spark Map: ITT I beg you to post..
  145. Megasquirt Boostcontroler
  146. Sputter and MS disconnects
  147. Just installed new 4bar MAP, runs like garbage(pics + video)
  148. BMW VTPS / Braineack MS, no worky
  149. Soldering processor direct to the board?
  150. MS2 Install with AbeFM PNP Adapter Board
  151. Lean after warm/hot restarting
  152. TS VE live won't initialize
  153. Fuel cut out while driving? MLV pic inside!
  154. MS and Vista
  155. Strange PNP harness issue -> Flooding with TPS wires connected
  156. Megasquirt keeps failing
  157. Megasquirt Problem (wont start got fuel+spark)
  158. leans out after hot for awhile
  159. Car won't start ms2 - '99
  160. Relays clicking rapidly with key in RUN position; no start
  161. My tune keeps changing!!!
  162. MS Reset issues FYI
  163. Custom map sensor calibration
  164. SC and injector install car idles at 1700
  165. megaNOOB Questions
  166. @Ben - DIYPNP hardware latency?
  167. can I idle the car without the IAC plugged in and no TBS updated
  168. Miocrosquirt access board
  169. Wacky VE scaling!
  170. Megasquirt on this? (1950 Willys)
  171. Mazda Variable TPS....
  172. Can I borrow someone's map?
  173. Dwell observations on the Toyota COP.
  174. Custom alternator controller
  175. Dead spot on datalog
  176. whats better?
  177. Miata Plug n' Play question?
  178. 550cc injector crew: ITT you will post your cold-start tables
  179. Injector duty cycle way high
  180. Squirts Per Engine Cycle?
  181. Anyone in Colorado have a working COP harness?
  182. MS missing issues.
  183. officially computer stupid (diypnp)
  184. Weak BOV Actuator?
  185. @Ben / Matt - have you tried the DIYPNP with the PWM board?
  186. AF targets to VE - not in use
  187. MegaSquirt Lost Sync Reasons
  188. MS/TS going crazy?!
  189. idle valve on thottle body
  190. Major Coolant temp discrepancy
  191. sequential fuel and the Jimstim
  192. Pig rich idle
  193. Win 64 bit problems?
  194. Tuner Studio kpa problems...
  195. Low impedance damage
  196. Timing Map
  197. Wells TPS (201) doesn't work
  198. Shift light on the cheap.
  199. low impedance injectors, use resistors?
  200. 12V triggered COPS
  201. Do any of you guys let MLV tune your <100kpa cells?
  202. I guess I need BIGGER injectors.....?
  203. Super newbie trying to tune for the first time
  204. MS-II Closed Loop Boost Control - PID
  205. Stuck with 8x8 afr tables in tunerstudio?
  206. Need some comment on noisy CLT signal
  207. Cough, splutter, bang, flames when in boost..
  208. The "I passed emissions with MS" thread
  209. Please help,pulse width goes to zero mementarily
  210. Megasquirt 64 bit error message
  211. Wideband 02 heatsink...?
  212. DIYAutoTune.com Welcomes Ben to the Tech Support/R&D team!
  213. Strange AFR behaviour
  214. strange problem after sitting for 2 days w/cops
  215. decent spark map for 91 octane?
  216. Where can I pull power so the wideband will not reset every time I crank the car?
  217. Quick MS question
  218. Spark at Ignition point 2 but not on cranking?
  219. Idle Control Talk (From VE Live Thread)
  220. Desquirting for a while :(
  221. Car started but requires FP/GND jumper
  222. 94 DIYPNP Build with pictures and questions
  223. Need some conservative Spark, VE and AFR table for a boosted 94 1.8L stock engine
  224. 99-00 Spark table problem finally fixed!
  225. New Tuner Studio version with VEanalyze live
  226. Megesquirt Wiring Harness
  227. Help: RPM spike during cranking?
  228. Holy File Corruption Batman!!!
  229. What the hell is going on? 93 vs 97 differences?
  230. Why is my AFR so noisy?
  231. GM IAT sensor / Easytherm
  232. Fuel scaling is wrong and cold start is bad.
  233. MS2extra alpha 3.0.3r boost control conflict
  234. Unreliable engine starting?
  235. Heat sensitive parts when soldering?
  236. Megatune or Megatunix or TunerStudio?
  237. Megamanual pdf?
  238. Variable tps question
  239. Sourcing ECU connectors
  240. Racepak module for Megasquirt
  241. No brand AFR Gauge
  242. MSII / DIYPNP users - Closed Loop Idle
  243. Please help with MS cold idle issue?
  244. Bostech injectors
  245. WTF! Killed my ecu?
  246. runs rich in cold weather
  247. Won't Start
  248. Mission: Save goop!!!!!
  249. IAT Sensor: Aluminum or Steel Bung?
  250. MSII on MK1 (4/2 CAS)